Насильство – не наш шлях

19 січня 2014, 16:09
Власник сторінки
журналист. Закончил факультет журналистики Киевского госуниверситета имени Шевченко в 1979 г.
0
147

Але сутички на Грушевського з силовиками тривають

Вони очікують, щоб була бійня, розвести нас по різних кутах. Лише крок за кроком ідучи до мети, можна здобути перемогу. І вона буде. Лише поступовий і мирний європейський шлях дозволить нам виграти. А не з палками і з каменюками. Це - їхня зброя. Ті, хто закликає до штурму, ті – не з нами, заявив на Майдані Арсеній Яценюк, засуджуючи сутички на Грушевського.

До того часу, доки ми не використали усі засоби боротьби парламентським шляхом, застосування сили недоцільне, вважає і Олег Тягнибок. – Сьогодні мрія Кремля і Банкової – розділити Майдан, протиставити нас один одному, скомпрометувати один одного. Це – їхня політтехнологія. Якщо треба буде, ми вам скажемо, коли будемо до цього готові. А випускати пар – так не піде. Головне досягнення наше з вами сьогодні – солідаризм, це відродження нашої з вами національної гордості.  Ми не повинні піддаватися емоціям. Нам важливий не процес протистояння, а результат. Зараз є реальна і серйозна загроза штурму нашого Майдану. Я прошу всіх депутатів піти на барикади. Будьмо єдиними і ми переможемо.

Але на Печерських пагорбах їх не чують. Сутички між міліцією і радикально налаштованими майданівцями на чолі з Олегом Ляшком тривають.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.