Реакція на реакцію

18 січня 2014, 19:28
Власник сторінки
журналист. Закончил факультет журналистики Киевского госуниверситета имени Шевченко в 1979 г.
0
177

Це остання спроба подавити демонстрації на Майдані в Києві без діалогу чи компромісу

«Це остання спроба подавити демонстрації на Майдані в Києві без діалогу чи компромісу», - заявив про скандально прийняті регіоналами і комуністами та підписані Януковичем закони американський сенатор Джон Маккейн.

“За своїм змістом репресивні закони, за які проголосувала провладна більшість Верховної Ради та підписав Президент Віктор Янукович, явно обмежують основні людські права та такі фундаментальні свободи, як  свобода слова і свобода зібрань, та розширюють різні види суворого покарання, у тому числі й ув’язнення”, – ідеться у повідомленні Світового Конгресу Українців. “Світовий Конгрес Українців вважає, що прийняття таких законів є явним свідченням відходу владних структур України від принципів демократії та намагання повернути Україну до авторитарних часів Радянського Союзу,” – заявив Президент СКУ Євген Чолій.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.