Олег Тягнибок бере приклад з Адольфа Гітлера

04 січня 2014, 11:32
Власник сторінки
преподаватель
0
238

Олег Тягнибок бере приклад з Адольфа Гітлера

1 січня в Києві ВО «Свобода» разом з ГО «Патріот України» та іншими націонал-фашистськими організаціями провели смолоскипову ходу на честь річниці з дня народження С.Бандери.
Споглядаючи на це, згадуються історичні моменти, пов’язані з «богемським єфрейтором» (так Гітлера називав Гінденбург), який після приходу до влади планомірно зруйнував всі інститути буржуазно-демократичної парламентської Німеччини та перетворив владу на терористично-антинародний режим. Згадується також той факт, що у 1933 році, обійнявши пост рейхсканцлера Німеччини, Гітлер гучно відсвяткував прихід до влади, влаштувавши багатотисячну смолоскипову ходу фашистських штурмовиків перед Рейхстагом. До загонів штурмовиків фашистське керівництво підбирало осіб, які були готові до вчинення злочинів заради ідей Рейху.
Повернімося до сьогодення. Тягнибок готується до президентських виборів 2015 року та намагається об’єднати під брендом «Свободи» неофашистські рухи України. До складу підконтрольної політичної сили він намагається підбирати також людей готових до вчинення будь-яких дій, у т.ч. за які передбачено кримінальну та адміністративну відповідальність. 
Задля згуртування навколо себе, він використовує день народження Бандери та смолоскипову ходу. Питання лише у тому, чим все це скінчиться для України й самого Тягнибока? Адже ми гарно пам’ятаємо наслідки приходу до влади «богемського єфрейтора» зі знищенням десятків мільйонів людей, винищення єврейської нації та повним програшем!!!
Одним з яскравих прикладів готовності до скоєння злочинів активістами ВО «Свобода» слугує поведінка керівника Святошинської районної організації цієї політсили Артема Семеніхіна, який брав участь у вчорашній ході напідпитку, конфліктував з оточуючими та жбурляв палаючі факели у вхідні двері будівель. Невідомо тільки, де були правоохоронці? Куди дивилася міліція?!
Нагадаємо, що у листопаді 2012 року Семеніхіна затримували співробітники Святошинського райвідділу УМВС на підставі звернення десяти підприємців того ж району Києва із скаргами про вимагання впродовж 2011-2012 років «свободівцем-фашистом» у них значних сум грошей. Проте, як завжди, Тягнибок яро звинуватив правоохоронців у фальшуванні та приклав максимум зусиль аби Семеніхін уникнув відповідальності, оскільки такі «поповнювачі свободівської казни» йому потрібні. При цьому, не важливо було порушення, при цьому, закону чи ні!
Можливо воно й правильно для Тягнибока, оточити себе такими Семеніхіними, які готові на все, щоб потрапити до влади! Проте, це далеко від закону, а кінець буде такий як у Гітлера!  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.