НАРДЕП КОВАЛЬЧУК ЗАРОБЛЯЄ НА ЄВРОМАЙДАНІ!

11 грудня 2013, 13:19
Власник сторінки
0
174

Грошова допомога на утримання Майдану була перерахована комерційними компаніями, які належать Дмитру Фірташу. Це близько 8 млн. гривень.


Після тривалих переговорів Віталій Кличко отримав грошову допомогу на утримання Майдану. Більша половина коштів була перерахована комерційними компаніями, які належать Дмитру Фірташу. Це близько 8 млн. гривень. 
Фірташ не одразу погодився виділяти гроші, бо до президентських виборів ще далеко, а Майдан не дає Кличку жодних гарантій бути обраним. Але, як бачимо, Фірташа таки вмовили. Які аргументи було надано олігарху, поки не відомо.
Після цього Кличко передав функцію контролю за грошима наближеному народному депутату Ковальчуку. Той одразу взяв ситуацію в свої руки і розробив схему «дерибану». Хіба він не нардеп? Якщо виділяються мільйони, то їх потрібно «дерибанити» - основне завдання українських політиків. Таке враження, нібито хтось запрограмував їх на одну програму.
Ковальчук оперативно роз приділив обов’язки. Фінансові надходження контролюватиме особисто Ковальчук, а іншу допомогу Майдану (їжа, напої, ліки, одяг) координуватиме нардеп Ольга Бєлькова.
Завдання мінімум, яке ставить Ковальчук, отримати 30% від суми фінансування. Якщо враховувати лише суму компаній Фірташа, то Ковальчуку вдасться «прикарманити» близько 2,5 млн. гривень. Істина незмінна: для кого Європа, а для кого черговий «деребан».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.