Студенту Ярославу Притуленко дали у суді два місяці

03 грудня 2013, 18:38
Власник сторінки
Журналіст
0
243

Ярослава у суді захищав безплатний державний адвокат. Який, звісно, жодним чином не був зацікавлений у винесенні виправдального вироку.

Це той самий хлопець, на якого беркутівці повісили організацію штурму Банкової. Він не тікав, не чинив опір, не мав символіки та гасел, не мав зброї чи маски. Стояв. Саме його, як абсолютно беззахисну жертву, схопили, жорстоко побили та кинули за ґрати. 
Ярослав розповідає, що групу беззахисних людей ще довго тримали обличчям в асфальт. А беркутівські виродки ставили їм на голову ноги та фотографувалися з "трофеями".
Але найстрашніше те, що і у суді він залишився абсолютно беззахисним. Нашим опозиціонерам немає жодної справи до безневинно постраждалих. У них важливіші справи. 
Ярослава у суді захищав безплатний державний адвокат. Який, звісно, жодним чином не був зацікавлений у винесенні виправдального вироку. 
Ані політики, ані юристи не стали додавати собі роботи та боротися за цих хлопців. 
Тому закликаю всіх політиків!
СХАМЕНІТЬСЯ!!! Ганьба не на Банковій. Бо там ми просто "маємо те, що маємо". Ганьба Шевченківському райсуді, де продажні судді-тітушки виносять неправосудні рішення. І там має бути свій Майдан. Кожна людина, що вийшла на вулицю, має почуватися захищеною. Кожний злочин проти конкретної людини не повинен залишатися без жорсткої реакції та протидії!
Шановна опозиція! Закликаю кожного з вас НЕГАЙНО надати всю можливу та неможливу допомогу цим людям. Інакше, замість перевиборів Президента, отримаєте перевибори опозиції.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.