Аматорська політаналітика 2

02 березня 2011, 07:17
Власник сторінки
коммерческий работник
0
457

діагноз з"явився


Минулого тижня я запитав загал про те, як буде вести себе ПР після того, як провалиться політика "мантр" і гри в "демократичність". У мене особисто не було ідей як воно буде виглядати, тому хотілося б пошукати в вас.
Зараз в мене розуміння подальшої стратегії ПР з"явилось. Здається, що ПР не тільки прийме рішення, а вже прийняло змінювати загальний план дій і відміняти гру в "демократію", дивлячись на те, скільки зусиль уходить на те, щоб "тримати обличчя" і те, який результат досягається. Ні, звичайно, Германи, Богословські і Бережні будуть бігати по теле- та радіопередачах, казати, що "проблеми є, але ось подивіться, ми збираємося з ними РІШУЧЕ розібратися", але... але фактичний владний центр повністю закриється, окопається і буде займатись своїми справами навіть не виглядаючи зі своїх бункерів. Гадаю, що навіть такої бутафорської демократії як "розмова Президента з Україною" ми вже не побачимо. 

Чим же цей вакуум буде компенсовано? Як же виграти наступні вибори? В першу чергу ця проблема вирішується завоюванням контролю на місцях, в місцевих органах влади. Цей шлях більш доцільний і менш непередбачуваний в сенсі досягнення "очікуваних" для влади результатів чергового воловиявлення народу, аніж гра у "великого реформатора" та "демократа", загравання з виборцем.Саме там, "на місцях", треба чекати "гучні корупційні історії" з подальшою заміною ненадійних мерів і цілих депутатських угрупувань на "чесних і прозорих господарів" ), ну і, звичайно, підкупи... як же без них? А для того, щоб цей останній інструмент мати у розпорядженні, необхідно зняти мораторій на продаж землі, а потім "закривати очі" на ті випадки, коли підконтрольна місцева влада буде розпоряджатися землею  (тільки накопичуючи звинувачувальні матеріали в архівах прокуратури до потрібного моменту) і "жорстко і невгамовно" розбиратися з "невірними", втілюючи в життя задум про боротьбу з корупцією серед чиновників.  

Гарного всім дня! ;)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.