Прапор зневаги.

24 березня 2011, 14:58
Власник сторінки
хакер, каратель
0
544

Законопроект, яким передбачено вивішування радянсих прапорів на державних органах, ще один показний плювок в бік України.

Останнім часом день перемоги в Україні перетворюється на шабаш українофобів. Якщо раніше це свято асоціювалося з привітанням ветеранів, польовою гречаною кашею, кіно епопеєю «Трагедия века», наближенням літа, то сьогодні воно асоціюється з активізацією проросійських сил, ностальгією за ковбасою по 2,20, засиллям російських фільмів сповнених мілітаризмом, пропагандою, брехнею, а інколи і українофобією, георгіївськими стрічками на задах та радянськими прапорами. Про останнє і піде мова.

Група людей, які дивним чином стали депутатами, пропонує прийняти зміни до Закону «Про увічнення Перемоги у ВВВ 1941-1945 років», відповідно до яких 9 травня над державними закладами має вивішуватися радянський прапор.

Дуже цікаво автори законопроекту аргументують це у пояснювальній записці до закону. Так вони зазначають що «його прийняття матиме надзвичайно важливе значення у патріотичному вихованні молоді, військовослужбовців та всіх громадян України.»

Дуже гарна ідея! Виховувати патріотизм підняттям прапору під яким українців загинуло більш ніж у багатьох війнах, під яким людей вивозили за тисячі кілометрів від батьківщини, під яким нищили мову і культуру. Жодні позитивні досягнення СССР, ні будівництво заводів ні космічна програма не перекреслять цих злочинів, враховуючи ще й те, що інші країни робили все це без принесення в жертву власних громадян.

Дуже показовим прикладом патріотизму, є заява одного з авторів цього закону Євгена Царькова, який закликає під час перепису населення у 2012 році російськомовних українців записуватися росіянами. Він вважає це здравою ідеєю: «Треба пояснювати людям, що якщо вони стоять на позиціях захисту російської мови, то повинні зробити щось для цього» - аргументує депутат.

 Інші мабуть не краще, чого тільки вартий Кузьмук, який за стільки років так і не зміг створити боєздатну армію, натомість тільки погіршив ситуацію.

Ось такі люди дбають про інтереси України. Поки вони будуть знаходитися при владі, а державні свята будуть нести радянську ідеологію наша країна буде постійно в небезпеці.

Але що ж з цим робити?

Щодо 9 травня то чим менше воно буде пов’язано з Україною, тим більше вірогідність що це свято або скасують або переіменують і нададуть зовсім інше значення. З усіми цими вивішуваннями прапорів і маршами «русского єдинства» все до цього і йде, а якщо врахувати що скоро не залишиться й ветеранів, то ні для кого це свято буде організовувати.

Складніше буде з авторами цієї та інших схожих ініціатив. Треба зрозуміти що ці люди є шкідливими для України і ні в якому разу не мають бути при владі. Тож тема люстрації є актуальною. Члени КПСС та вищі партійні діячі КПУ довічно мають бути позбавлені права займати владні посади. Радянський комунізм має бути на законодавчому рівні прирівняний до німецького нацизму, а всі пам’ятники радянським діячам має бути прибрано з вулиць українських міст.

 Щодо інших владних діячів то всім особам які займали високі державні пости до 2011 року, незалежно від партійності має бути заборонено займати посади у владних органах протягом 7 років.

І найголовніше не треба забувати про наших дідів, прадідів і батьків які брали участь у війні незалежно від того воювали вони в РККА чи УПА. Найголовніше що їм потрібно це щоб про них згадували не раз на рік, щоб приділяли увагу, спробували зрозуміти, та щоб ніколи в майбутньому українець не воював проти українця.


 

 прап

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.