Прес-конференція «Партії пенсіонерів України»

05 квітня 2011, 18:07
Власник сторінки
Учитель на пенсії
0
991

Прес-конференція «Партії пенсіонерів України»

Прес-конференція

«Партії пенсіонерів України»

       05.04.2011 у місті Києві відбулася прес-конференція «Партії пенсіонерів України». Участь брали голова партії пенсіонерів Петросян Амрам Давидович та кандидат на посаду мера міста Києва від партії пенсіонерів Ігор Добруцький.

       На даному зібрані головою партії Амрамом Давидовичем була оприлюднена така статистика:

    - Партію заснували у 1999 році;

    - У 2003 році міські, обласні та районні організації партії налічували вже понад 400 одиниць;

    - У 2006 налічувалось вже понад 4000 організацій.

       У серпні 2010 року Петросяна Амрама Давидовича обрали головою «Партії пенсіонерів України». За цей короткий термін партія вирішила приймати активну участь у виборах 2010 року, показники яких були достатньо високими:

    - Київська область, місто Боярка, партія набрала більше 7% голосів

    - Луганська область, місто Краснодон, понад 8%

    - Алушта, понад 7%

    - Партія має у міських, районних і селищних радах 620 депутатів.

Також Амрам Давидович заявив, що для багатьох партій ці вибори були останні, але це не стосується «Партії пенсіонерів України»!Крім того партія не призупинила роботу.18.12.2010 провела всеукраїнську конференцію, на якій було вирішено заснувати молодіжну організацію при «Партії пенсіонерів України», яка займалась би аналізом і моніторингом передвиборчих обіцянок депутатів. У першу чергу від партії пенсіонерів та інших політичних сил.

       За словами Амрама Давидовича мета організації така:

На наступних виборах не дати можливості в черговий раз обманути багатомільйонні верстви населення, які є найбільш вразливими, а саме пенсіонерів.

       Також на прес-конференції було сказано, що партія пенсіонерів планує на посаду мера міста Києва висувати кандидатуру Ігоря Добруцького.

       Зумовлено це тим,- пояснює голова партії -, що партія вже давно спостерігає за його діяльністю, за громадською організацією «Столичні ініціативи», яку він очолює. Також враховуючи його великий досвід роботи у мерії міста Києва, у депутатському корпусі-це людина, яка знає проблеми міста, яка прийшла не руйнувати, а будувати!

       В свою чергу Ігор Добруцький ознайомив нас з програмою, яку він вважає на сьогоднішній день недооціненою і не завершеною.

       Він зазначив:

«Буде розроблена програма розташування громадських приймалень в усіх районах, де буде зосереджена робота консультаційного центру, перший рік роботи до виборів саме моніторинг справжніх цінностей життя тих хто має досвід, тих хто виростив дітей, тих хто дав нам життя!
Це перший етап на якому стане зрозуміло, що важливо перетворити в життя вже будучи на сесіях Київ-ради, при визначенні проектів рішень тих міських законів, які б полегшили, або покращили життя мешканців Києва, а саме незахищених верств населення. На мою думку це-зовнішній вигляд нашого пенсіонера, це естетика, це все, що стосується одягу, його внутрішнього стану, його зовнішнього вигляду, це те,
на щоб ми в першу чергу звернули на них увагу.»

       Також Ігор Добруцький сказав, що було б добре, маючи зв'язок з областю , де партія пенсіонерів могла б для людей, які через один-два роки мають йти на пенсію, збирати замовлення на одну-дві сотки землі, де у будь який час пенсіонер міг би вирощувати продукцію сільського господарства знаючи в якій вона ціні на сьогоднішній день.

       Було підкреслено те, що це тільки частина заходів, які будуть основою даної програми.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Партия пенсионеров,Петросян,прес-конференція,Петросян Амрам
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.