"Не сипь мне ...секс на рану или най святится ІМ"Я ТВОЄ"

05 квітня 2011, 20:03
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
840

Одна газета публикует анекдот о Героине,которая мечтает стать...валютной проституткой!Вторая-"Совершенно секретно" публикует откровения секс-бомбы".ДОКОЛЕ,Друзья? (на укр.языке)


«НАЙ СВЯТИТЬСЯ ІМ»Я ТВОЄ» АБО НЕ СИП МЕНІ СЕКС НА РАНУ»

       Українська газета  публікує анекдот про літню ткалю, яка є Героєм соціалістичної праці стала, і депутатом багатьох Рад, і депутатом партійних з»їздів, але ніколи не почувала себе такою щасливою, коли «пробилася» у валютні повії.

      В одному із номерів газети «Совершенно секретно » друкуються одкровення секс-бомби. «Не важливо, хто ти є.Важливо,як ти звешся,-повія або письменник.»

      Наводжу приклади для того, аби засвідчити те, що не завжди безпідставні гнівні протести старшого покоління.Можливо, досить розпускати похітливу слину  на сторінках газет і в ефірі. Як на мій погляд, люди вже втомилися від всіляких шокотерапій та вахканалій, набридло дивитися на життя очима покидьків,повій,рекетирів, які претендують на звання «героїв нашого часу».Тож хіба вже такий доречний брудний пасквіль про жінку-героїню?

       Та що газети, кіноімперія вже не оспівує кохання інакше ніж в «постільних» тонах.Куди там багатьом іноземним «суничним» фільмам до таких радянських секс-картин ,як «Утамуй мої печалі» та «Мордонька».Їх зміст ще раз підтверджує, що секс- це актуально і...водночас нудно.Герої картин без кінця міняють своїх партнерів.Режисери,здається, не вікно у світ еротики одчиняють, а прагнуть примусити глдача разом із ними заглянути в замкову шпару, залюбки демонструючи оголених дівиць у відвертих позах.

         Особисто я не закликаю, взявшись за руки усім йти на індійські фільми, у яких юнаки та дівчата багато співають,але ніколи не цілуються.Не зашторювати ж знову вікна і ,наодині поласувавши «суничкою», виходити на вулиціі вигукувати: «Не потерпимо голих жінок у нашому високоморальному суспіільстві».

              Але ж не можна спокіно дивитися на те, як крізь відкриті шлюзи гласності виплеснувся культ грубої «порнухи, який на нашому грунті дає горезвісні плоди.Під час виступу «Ласкового мая » в Москві на сцену вистрибнули дві розмальовані голі школярки, яких вдалося зупинити лише за два метри від артистів. А коли виступав еротичний театр на півдні України, п»яні молодики прорвалися до куліс- їх пощастило буквально зняти з артистів.Такі поодинокі вітчизняні прикади

             .А ось загальновизнан світове узагальнення.Секс-символ 50-х-60-их років минулого століття Брижит Бардо, «перехворівши» сотнями любовних «захоплень», на екрані і в житті, вже настільки втомилася від напруженого життя, що захопилася тваринами.Зараз її клопоти лише про те, як вберегти вмираючу популяцію слонів Індії...

         А ,можливо, ми усе ж ханжі? Вже втомилися глядачі писати критичні листи з приводу кількості статевих актів на екрані, обурюються навіть виставками фотоеротики.

       На виставці ж Будинку актора я зустрівся із зовні суворою літньою людиною.

       -Якби ця виставка була ще рік тому, коли я ще викладав в інституті, посміхнувся Володимир Олексндрович Крамаренко, то привів би на неї своїх студентів.Мене зовсім не шокують відверті пози дівчаток.Скільки в них пристрасті, лукавства і кохання.Словом, життя.Я побажав биїм особливо легкої долі.

       «Аби не було ніякої похабщини»-такий критерій мистецтва старого викладача та інших неупереджених людей. І справді,немає нічого прекраснішого за красу жіночого тіла,стверджує Пабло Пікасо.Матінка-природа довела його до такої досконалості,що воно поступається лише подобі Мадонни з дитиною, відтвореної у подобі Матері відомими майстрами в образі сучасниць.

         Після виставки ми вийшли на вулицю і мало не на кожному кроці з кіосків підморгували голі наяди здовжелезними ногами.

         -Життя- це нічого, революція це все,- дивлячись на них, зареготав агресивний молодик.

         Так із багатьма інишими вітчизняними секс-революціонерами.Чули дзвін про секс-бум на Заході і не знають,що  в законодавстві американського штату Нью-Гемпшир є закон про сімейну зраду.Зрада, згідно з цим законом,якому вже майже 200 років, карається штрафом у 1000 доларів і навіть позбавленням волі.І абортів у США 1,5 мільйона, а не 7 мільйонів, як у нас.І дитяча смертість у кілька разів нижча.Тож не треба копіювати секс-революції,які на Заході, вже давно завершилися.

                 Володимир БОНДАРЕНКО.

     Із КНИГИ Володимира БОНДАРЕНКА та йогоДрузів «ОБЛИЧЧЯ УКРАЇНИ"Детальніше про Книгу на сайті  www.shevchenko-institute.org.ua
 

 Прочитане: 677 раз

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.