Янукович посадить Кучму, а Тимошенко посадить Януковича! Роздуми на тему: Час розплати прийшов, час розплати прийде!

06 квітня 2011, 06:28
Власник сторінки
Головний редактор політичного порталу і газети Тарасова ПРАВДА
0
1782

Не даремно цей рік за китайським гороскопом вважається роком Кролика. Так як гарантом в Україні сьогодні є великий боягузливий заєць. \"Це людина неймовірного сплетення комплексів, страхів, фобій\" - розповів Тарас Чорновіл свої враження про Януковича.


Яйцебоязкий, вінкоприбитий, і швидко розмножує собі подібних у всіх гілках влади. Зайці з маленькими вмістилищами для мозку, обгризають капусту України, немов кролики – Австралію.

«Коли посадять Януковича, Ахметова, Азарова, Чечетова, Табачника, Колесниченка, Ківалова, Кернеса, Костусєва?» - цим питанням давно уже переймаються українці. Ще з тих часів, як мали можливість на повну горлати «Бандити сидітимуть у тюрмах!».Однак ентузіазм швидко згас, у міру того, як Ющенко і сам вгризся зубами у корупційний пиріг, який завадив йому на цю тему ворушити язиком. Натомість, Юлія Тимошенко разом з прибічниками, неодноразово піднімала цю тему і піднімає зараз.

Тимошенко має повноцінні уявлення про те, як садити не залежно від ступеню провини. Досить згадати тільки книгу «Судебный отчет по делу антисоветского правотроцкистского блока», яку вона намагалася «подарувати» Януковичу, аби знав, як грамотно проводити репресії.

Наразі обличчя і душа Революції сама потопає в тяганині допитів у ГПУ. У Юлі на руках 180 томів справи, які вона зможе осилити певно до наступних виборів. Побоюючись протидії своїм темним справам і майбутньої конкуренції єдиного наразі повноцінного претендента на вибори, Віктор Янукович поспішив знешкодити опозиціонерку. 20 грудня 2010 року для екс-прем`єра пред`явили звинувачення за статтею про перевищення влади і службових повноважень, які призвели до важких наслідків. Взяли підписку про не виїзд. Юлія Тимошенко вини своєї не визнає. Підозріло нагадує справу Кучми. Як же так, на інші ідеї фантазії не вистачило?

Звинувачення проти колишнього президента виглядають більше, ніж дивно — його не звинувачують у вбивстві, а лише у «перевищенні повноважень» та віддачі наказів, які призвели до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе у 2000 році.

Відомо, що навіть сама постанова кримінальної справи проти Кучми містить декілька помилок, які можна легко оскаржити в суді. З такою американською командою юристів, як у Леоніда Даниловича, з консультантом в обличчі Алана Дершовіца ( дуже відомого безпринципного єврея-адвоката), Кучма просто наклепає підборку зустрічних позовів до ГПУ. Однак досі ніяких, на рахунок цього, відомостей. Отже не вигідно їм. Сам Мельниченко припускає, що Кучма може перетворитися з обвинуваченого на свідка.

Якщо розслідування справи Кучми та його ролі у вбивстві журналіста є справжнім, то Україну очікують місяці сенсаційних відкриттів та гучних справ про махінації «кучмістів» та «регіоналів». Але чи приведе це до встановлення істини, чи тільки заплутає факти ще більш абсурдно? Одним із найбільш вражаючих епізодів, які були задокументовані у звіті до Ради Європи у 2001 році, були спроби прокуратури повісити вбивство Гонгадзе на «Циклопа» та «Моряка» - таємничих фігур з кримінального світу. «Спогади стираються, свідчення очевидців змінюються або коректуються після повідомлень в пресі», - каже Богдан Футей, федеральний суддя США про перспективи відкриття справи такої давності, як справа Гонгадзе .

Однак справа Кучми стала чудовим піаром. «Регіонали» показали Заходу, що в Україні ще є правосуддя, відволікти увагу від економічних «покращень», приголомшили багатьох українців і почали тиснути на зятя Кучми Віктора Пінчука. Одним змахом рудого хвоста, так би мовити, перед носами ЗМІ. Якби ще Леоніда Даниловича справді змусили прийняти заслужене покарання. В інакшому випадку, рейтинг Партії Регіонів упаде до критичної точки, а Віктора Федоровича чекають нові проблеми.

Приводи для того, щоб посадити Януковича, Тимошенко і її команда колекціонує вже давно. Перш за все, Тимошенко хвилює безпрецедентна прихватизація межигірських угідь, як раніше були в розпорядженні Прем`єр-міністра (Азаров тепер не має де власних кенгуру розводити). Янукович хапнув Межигір`я під час свого прем`єрства під опікою Президента Віктора Ющенка. В той же час, Ющенко досі не з`їхав з державної президентської дачі №29 в „Конча-Заспі”( Леонід Данилович Кучма проживає по сусідству в будинку №71).

Юлія Тимошенко не раз обіцяла, прийшовши до влади, взятися за корупціонерів. «За корупцію я б давала довічне ув‘язнення» - заявила вона. Адже діти за дрібні злочини потрапляють у виправні колонії, тоді як, дослівно, «великі дядьки, які по 140 га беруть ( площа Межигір`я – 138 га), мають сидіти у президентських кріслах». Отже, щоб посадити бандитів у тюрми так, як вона обіцяла, спершу їй прийдеться змінити антикорупційне законодавство. Однак і в цьому випадку злодіяння теперішнього Президента не пройдуть за її правилами під суд, хіба за законодавством, яке діяло під час тодішніх прихватизацій.

Під час свого другого прем`єрства Тимошенко активно взялася за «межигірські махінації», і досі погрожує розправою в разі перемоги на виборах. Юлія Тимошенко в 2009 році підняла справу про незаконне відчуження резиденції і спробувала повернути її державі, у тому числі, через суди. Регіонали затягували справу як могли, адже на той час ГПУ було справжньою криївкою Партії Регіонів. Документація по Межигір`ю переховувалась по різних інстанціях, доки влада перейшла в руки Януковича і Азаров нишком програв суд.

Наступні причини засадити «регіонала», «бютівці» висувають досить абсурдні, неначе намагаються підняти шторм у калюжі. Наприклад, схилити до кримінальної відповідальності Президента України по статті на 10 років за купівлю наркотиків. Справді, насторожує, коли Президент приходить у парламент тримаючи в руках набір «Мрія наркомана» і розмахує перед нардепами, демонструючи, як легко в Україні можна купити кокаїн. Такими справами повинні займатися спецслужби, а не «президент під прикриттям». Віктор Федорович справді часом щось як розкаже, таке враження, що Герман того дня по гриби поїхала, а у гаранта дах зірвало. Проте президентську недоторканність ніхто не скасовував, розмови БЮТівців спрямовані тільки задля привертання уваги громадськості.

За що ще можна посадити лідера ПР ( дозвольте пофантазувати )? Наприклад, за незаконно проведену угоду щодо продовження терміну перебування на території України Чорноморського флоту, яка є антиконституційною і антидержавною. Базування російських воєнних баз в Україні робить нас мимовільними заручниками Росії у випадку військових дій між нею та третіми країнами. Фактично – це здача національних інтересів, зрада, без краплі вигоди для України. Адже проміняв державний суверенітет Янич на обіцяні «знижки на газ». Один Янукович, на жаль, не може один за це відповідати. Відповідальними є також 236 нардепів, які за це проголосували.

Можна підняти справу про фальшиві довідки щодо скасування судимостей проффесіонала. З якого приводу так скептично посміхатєесь? Адже всім відомо, що суди, скажімо, США, давно би дослідили що-до-чого і відправили «баньдюковича» в небуття. Можна посадити Ахметова ( із серії «очевидне-неймовірне» ), тоді Янукович просто перетвориться у хмаринку.

А головне – за фальсифікацію виборів у 2004 році. За наглою принизливою аферою державного рівня мали можливість спостерігати як українці, так і міжнародна братія. Це і закордонні спостерігачі, і журналісти.

При тому, що безліч доказів, які вказують на Януковича, випливають саме з плівок Мельниченка. Наприклад, взяти історію президентських виборів 1999 року, коли вдруге переміг Кучма. Практично всі співбесідники Президента звітують, що вони фальсифікували вибори. Отже, Янукович, даючи санкцію на відновлення цієї справи, створив серйозний конфлікт всередині команди. А якщо Кучму справді посадять, діло доведуть до логічного завершення, завдяки плівкам. Тоді вони набудуть законності і за ними можна буде піднімати масу нових справ проти усіх олігархічних прихвоснів, які в той час «кружили» навколо Кучми і домовлялися про ціну посад.

З приходом до влади опозиціонерка обіцяє прискіпливо проаналізувати усі махінації теперішньої влади. «Янукович буде відповідати по закону». Досвід бездіяльності Ющенка вона вже співпережила. Виконання передвиборчих обіцянок, як то вдалася у Віктора Федоровича – з цього приводу лідер БЮТ навіть колекцію його листівок збирає. На власній шкурі нари відбилися, причин віддати «борги» головному «регіоналу» достоту вистачає. Залишається тільки витримати скрутні опозиційні часи і перемогти у виборах.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Гонгадзе,Юлия Тимошенко,Янукович,Кучма,ГПУ,Межигорье
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.