Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України»

15 квітня 2011, 09:14
Власник сторінки
Учитель народа, Победитель Природы, бог земли
0
1272

19-21 квітня 2011 року у Києві в Міжнародному виставковому центрі (ст. м. «Лівобережна»)

проводитиметься Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України». Метою Форуму «Довкілля для України» є зміцнення партнерства органів державної влади та місцевого самоврядування, науки, освіти, бізнесу, громадських організацій для поліпшення стану довкілля в Україні.

 

Програма заходів Форуму передбачає проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Природно-ресурсний потенціал збалансованого (сталого) розвитку України», VII Міжнародного бізнес-форуму «Перспективи впровадження моделі «зеленого зростання» в Україні». Важливою складовою Форуму традиційно є виставка «Довкілля-2011», що проводитиметься вже вчетверте.

 

Запрошуємо також відвідати унікальний стенд « Природа. Людина. Здоров’я .» Де головну увагу буде приділятися відношенню людини до навколишнього середовища, природних ресурсів. Вплив природи та несприятливого екологічного стану на здоров’я людини та методи його зменшення.

 

До уваги представників ЗМІ!

 

19 квітня о 10:00 у центральному холі Форуму відбудеться урочисте відкриття за участю Прем’єр-міністра України Миколи Азарова та Міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського, а також послів іноземних держав. О 12:30 у приміщенні прес-центру відбудеться прес-конференція.

 

Акредитація триває до 18:00 18 квітня 2011 року за телефонами прес-служби Мінприроди:  (044) 206 31 74, 063 438 0819.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: форум,екологія,здоров'я
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.