Я- ВЕЛИКА ЛУГАНСЬКА ГАЛУШКА!

11 травня 2011, 20:29
Власник сторінки
политик,философ
0
550

Так как мои друзья просили написать отчет о моей поездке в Полтаву,с большим удовольствием выполняю их просьбу.

Отже, нагадую, що я одна з тих ,кому пощастило брати участь у проекті "Академія Практичної адвокації". На цьому проекті я познайомилася з дуже приємними, активними та веселими людьми, які стали мені тепер не просто знайомими, а друзьями.По закiнченню останнього семінару в Запоріжжі я вирушила на запрошення Полтавської групи в гості до Полтави. Історія мого знайомства з Полтавською групою почалася з обговорення регіональних проблем.Моя колежанка в ході обговорення сказала, що на вулицях Полтави у них чисто, що якість води в крані задовiльна, дороги більш менш в порядке.На що я її запитала: "У вас що там у Полтаві комунізм?"

Вона менi вiдповiла зi смiхом,що мабудь так та запросила до Полтави.

Отже,Полтава зустріла мене теплою погодой.

Вже з вікна таксі я почала розглядати місто, мене здивувало велика кількість новобудов ( В Луганську таких масштабів будівництва ви не зможете побачити, хоча за кількістю населення Луганськ випереджає).

Дівчата мені показали практично всі визначні пам'ятки міста: це і оглядові майданчики, історичні пам'ятники, алея Гоголя, садиба Котляревського, велика арка, монастир та церква, а ще й пам'ятник Полтавським галушкам,про які я чула ще з першої нашої спільної поїздки до Дніпропетровська.Я дійсно була вражена чистотою міста.



Ціни відносно низькі, у тому числі і на продукти.Набравшісь сувенірів ,я сповна насолодилася смачною випічкою місцевої пекарні.Що мені кинулося в очі так це те, що на вулицях гуляли татусi з маленькими дітьми, і що малюків у місті дуже багато.

На вечерю ми з подружками замовили справжні Полтавські галушкі.Дуже смачне блюдо і зовсім відрізняється від тих, які готують у нас.

Отже, друзі мої, подорожуйте Україною, знайомтеся з новими людьми, насолоджуйтеся життям!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.