Податкова сформувала перелік штрафних санкцій!!!

18 травня 2011, 09:39
Власник сторінки
консультант
0

Державною Податковою адміністрацією був направлений лист від 25.03.2011 р. N 8289/7/19-0217 до підпорядкованих органів державної податкової служби щодо застосування штрафних (фінансових) санкцій (штрафів) за результатами контрольно-перевірочної роботи.

Лист містить в собі зведену таблицю, в якій відображено відповідність видів порушень норм законів з питань оподаткування або іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на органи ДПС, типи повідомлень-рішень, які складаються при застосуванні відповідних штрафних (фінансових) санкцій (штрафів), та коди бюджетної класифікації, за якими повинні обліковуватись кошти, спрямовані платниками на погашення вказаних санкцій.

Зі зведеною таблицею порушень та штрафних санкцій  Ви можете ознайомитись на нашому сайті в розділі «Справочная информация» .

ТОВ «Афіна ФінТек»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.