Ета Тревел Україна чи All inclusive по-українські?

11 червня 2011, 00:10
Власник сторінки
Гуманіст
0
1306

"І плакав той зайчик...так..плакав..." - останній комментар діда Панаса на телебаченні.


          З одного боку ти хочеш, щоб цей день закінчився і ти про все забув та переключився, а з іншого ти розумієш, що проблем менше не стане і завтра знову боротьба. Але з ким?

         В тому то й справа, що відповідальність осіб у туристичній галузі настільки не врегульована, що Кримський розвалений інфраструктурою півострів виглядає в Україні як виправдання...

       Як можна було відпустити після затримання Голосіївським РУ ГУ МВС м.Києва громадянина Туреччини Ету Ташдеміра, який ошукав стільки осіб? Як можна до цього часу не позбавити ліцензії на тур-операторську діяльність компанію? Чому за 4 останні роки податкова міліція того ж району ЖОДНОГО разу не робила перевірок в компанії? І ,нарешті , чому українці так себе не поважають і не підтримують один одного як це роблять турки?...

        Можливо ти знаєш відповідь, але не хочеш вірити. Вірити в те, що і досі кожен думає лише як продать, а не як купити, а точніше кого продать і скільки отримати.

       Відвідуючи Косово 2 роки тому, я порівняв цю "країну" з складом всіх непотрібних речей в Європі.. Але Україна перетворюється в місце зборів різного непотрібу, який викидає країна, і вони, як китайці, роблять все можливе, щоб позбавитись (продати) "цих" людей в країну, яка із задоволенням прийме та дасть всі можливості для того, щоб її ж і ошукали.

       Алкогольне отруєння російських туристів - це ляп №2 Туреччини. Єдиний шанс-це компенсація родичам та вижившим у вигляді матеріальної допомоги як і в ситуації з "Ета тревел Україна". Нехай відшкодовує тоді Республіка Туреччини зі свого бюджету кошти, які її сини відібрали та яких вона переховує.

       Аталай Дериглу, Гела Тодуа , Ета Ташдемір - це злочинці, які проявили свої здібності тут-на нашій землі, де багато їхніх дідів колись полягли за аналогічні дії..То чому ж не пригадати пращурів та не зробити Аll inclusive по-українськи?..Зараз надія на козаків, що в прокуратурі.

       Насамперед, треба розуміти, що це справа не постраждалих людей, це вибір України - ставати в ПОЗУ чи в ПОЗИЦІЮ перед світовою спільнотою.......

З надією
С.Н.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.