Янукович на конгресі російськомовної преси

15 червня 2011, 16:14
Власник сторінки
Понт Аксінський
0

Щойно подивився новини на телеканалі ICTV

Якось зовсім не викликало сумніву, що наш президент буде на цьому конгресі. Він може проігнорувати якісь інші заходи, як то запрошення на засідання генасамблеї по ВІЛ-СНІДу, не виходити кілька днів до протестувальників, наприклад, податкового майдану, не мати часу показати журналістам Межигір'я та інше. Це зрозуміло - президент дуже зайнята особа. Але чомусь не було жодного сумніву, що на такий захід наш президент знайде час.
На конгресі, згідно того, що показало ICTV, наш президент пошкодувався російськомовним гостям на вітчизняних журналістів, мовляв, забагато критики з їх боку.
Цитата:
"Нас критикуют больше, чем кого бы то ни было за последние 20 лет независимости. Почему? А потому, что мы - открытые"
Ось в чому справа. Я очікував, що президент пояснить критику, наприклад, тим, що "є недоліки в роботі, будемо виправляти" або скаже щось про "важкий стан після попередників". Однак ні. Виявляється, причиною критики є не повний економічний, соціальний і політичний провал, а всього лиш факт того, що президент та його команда "открытые".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.