От цікаві хлопці

21 червня 2011, 08:17
Власник сторінки
коммерческий работник
0
539

ці Янукович з Азаровим і Ко.


їм казали, що не можна йти на поступки Росії у питаннях флоту, голодомору, мови... Ті казали: "Ніфіга, як ці питання приберемо - все буде ОК". Зараз самі визнають, що помилялися, нічого не ОК. Росія не хоче партнерських відносин з Україною ні при яких умовах, ні при яких поступках. Зараз терміново переробляється стратегія дій в бік НАТО і зони вільної торгівлі.

коли приймали податковий кодекс, їм казали, що цей нормативний акт поганий, сирий, що він знищує дрібний бізнес, погіршує економічну ситуацію, соціальну напруженість. Вони казали: "Ніфіга, ви нічого не розумієте! Нові правила гри зроблять українську економіку найліберальнішою і найпривабливішою для інвестицій". Зараз вони самі визнають, що помилялись, аврально готують зміни до податкового кодексу, в яких врахували зауваження бізнесу... ті самі зауваження, про якій йшлося ще в кінці минулого року, коли податковий кодекс пропхнули...

Те саме з адміністративною реформою, ЖКГ, пенсійною реформою, медециною, освітою... Всюди на критику відверто безглуздих змін чути від влади наче мантри: "Ви почекайте трохи, це найкращі в Європі умови гри, все буде добре"... Потім через певний час, коли добре не стає вони кажуть: "Ти диви..., а ми ж не знали, що..."


Команда професіоналів, що будують нову, стабільну країну, базуючись на вибудові "єдиної, відповідальної вертикалі влади" насправді нагадує іноді виводок сліпих кошенят, що смикаються носами в стінки, нічого не чують що їм підказують. Не хочуть бачити очевидного.  Дивні, дивні люди. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.