Три мільярди гривень держава збирається вкласти в розвиток малих та середніх міст

08 липня 2011, 13:01
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
442

Так було заявлено на 6-ій щорічній конференції малих міст в Українці,на якій я побував як партнер Асоціації малих міст в Україні.



 Щороку в липні місто Українка Київської області приймає учасників конференції малих міст України. Ця конференція збирає селищних та міських голів з усієї України. До діалогу запрошуються представники центральних органів виконавчої влади, народні депутати України, лідери громадських і комерційних організацій, фонди та програми міжнародної технічної допомоги.  Цьогоріч на цьому форумі були такі представники як міський голова  м. Українка –  П.Г.Козирєв , голова облдержадміністрації А.Й. Присяжнюк , Марку Жерар, Домінік Папенхайм на ін. Були присутні більше ста голів міських та селищних рад та Асоціації малих міст України.           
               Також під час 6-ої конференції малих міст України були висвітлені питання житлово-комунального господарства. Була розглянута програма на 2009-2014 роки, в яку буде вкладено 3 млрд. грн. Ця програма включає розгляд питання благоустрою малих міст. Освітлення вулиць та районів, ремонт доріг, теплопостачання, водопостачання, пілотні проекти. На 2012 рік виділено 350 млн. дол. для розвитку малих міст України.


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.