Подарунок Федоровичу

09 липня 2011, 07:57
Власник сторінки
Понт Аксінський
0
13

Щось тут не те.

Насамперед хочеться привітати гаранта з його 61-річчям і побажати йому не брати собі в голову, що середній вік чоловіків у Україні - 62 роки.
Але хочеться попередити нашого президента - його намагаються обдурити! Йому хочуть втюхати фальшивий подарунок.

руководители областей подарят в день рожденья Президенту Виктору Януковичу результаты своей работы, каравай из хлеба нового урожая

Вікторе Федоровичу, не вірте їм. Можливо Ви і змушуєте керівників областей своїми руками збирати урожай, але збір урожаю споконвіків в кращому випадку починається зсередини липня. Ну природа так розпорядилася, тут навіть Печерський суд не допоможе. А сьогодні на календарі тільки 9 липня. Тому Вам дарують явно щось не те. Перед тим, як їсти, нагодуйте якусь собаку. Ну можете когось дрібного з партії для цього використати. А ще краще - з опозиції. Бо ми хвилюємося, щоб Ви дожили до 62-х років. Щастя Вам!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.