Вертольотики

13 липня 2011, 19:20
Власник сторінки
Понт Аксінський
0

Рейс Межигір'я - Київ

От чим у нашій країні добре жити, то це тим, що видовищ більше, ніж треба. Хоч хліба і малувато.  Скучно не буває, якщо взявся читати новини. Не те, що в якійсь Англії, де тільки й пишуть, яка була зачіска у принца Чарльза і як у якоїсь співачки порвалися колготи. 

Новина на "Коррі":

Управління державної охорони (УДО) вивчить біографії мешканців тих будинків, над якими пролягають маршрути слідування особистого вертольота Президента України Віктора Януковича.

В УДО підтвердили, що "по маршруту слідування вертольота буде проведена робота (ймовірно, до підозрілих мешканців навідаються дільничні)".

От все розумію. Розумію причину, розумію дії, але не розумію наслідки. Припустимо, на шляху президентського гелікоптера проживає якийсь психічно неврівноважений. Ну з псом своїм свариться, шкарпетки одягає навиворіт, малює сусідам на паркані слово "мир" і навіть голосує за БЮТ. Ну ненормальний, одним словом. От що з ним будуть робити? Ну бити, сподіваюся, не будуть. А що будуть? Саджати у клітку кожен раз, коли летить вертольотик? Чи виселять до бісової мами? А як же всяка там приватна власність, недоторканість особистого життя, конституційні права... Хм.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.