Діти мають рости у добрі та любові рідних, навіть якщо їх усиновили

30 вересня 2011, 08:34
Власник сторінки
Голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення регулювання ринків фінансових послуг
0
587

30 вересня 2011 року в Україні відзначають День усиновлення.

Це свято було  започатковане Указом Президента України «Про День усиновлення» від 27-го листопада 2008-го року № 1088/2008.

 Сучасний світ сповнений небезпек, ризиків та несправедливості. У справжній сім’ї можуть мріяти про дитину, проте не мати змоги її народити. У той час як інші народжують та покидають дітей, чи діти залишаються сиротами внаслідок трагедії. Я вважаю справжніми героями тих, хто знаходить сили та мужність виховувати як своїх рідних усиновлених дітей.

 У 2010 році було усиновлено 2247 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування громадянами України. Лідером з усиновлення стала Донецька область – за рік було усиновлено 279 дітей.

 Виховувати не свою власну дитину – це великий ризик. Батьки зазвичай мають сумніви щодо генетичного спадку дитини, сподіваються своєю любов’ю та теплом виховати справжню добру людину. Я вітаю усіх батьків та дітей, які знайшли один одного! Бажаю, аби у сім’ї завжди панувала любов та злагода. Нехай кожен день буде радісним. Розуміння та тепла у стосунках!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: семья,праздник,усыновление
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.