Наша влада піклується про людей

07 жовтня 2011, 19:28
Власник сторінки
Понт Аксінський
0

Відчуваються покращення.

 Завтра день юриста. Багато років юристи святкують цей день і ніхто їх нормально й не привітає. Аж тут прийшла нова влада і все змінилося. Не те, що папередники. Не знаю, як у інших областях, а в моїй області сьогодні намісник Януковича, вірний слуга Кучми, який був зник, а у 2009-му воскрес, голова держадміністрації Вишиванюк вітав юристів. Та цікавий навіть не сьогоднішній день, а те, що йому передувало. На протязі 3-х тижнів у всіх бюджетних організаціях збирали по одному кращому юристу. При чому, не суддів, прокурорів та держ. нотаріусів, а значно скромніших людей - помічників всяких і т.д. Тобто дійсно трудяг, які працюють за 1000-1500 грн. Людей наперед повідомляли, що має бути урочисте вшановування їх роботи, щось там будуть вручати, явка обов'язкова. Мізки про цю урочисту подію промивали довго і натхненно.

І от настав сьогоднішній чудовий день. Сотні працівників, а особливо працівниць бюджетної сфери, відчуваючи, що йдуть на надзвичайно офіційний прийом (бо їм так нарозказували), почали робити собі зачіски, шукати, у що одягнутися, щоб професійно та святково і т.д. Бо ж не підеш у буденному робочому вигляді. Моя знайома на цей офіціоз потратила немалу суму, жінки не дозволять собі виглядати як-небудь, це зрозуміло. Тим більше, коли вона краща працівниця організації. Але вона хоч з міста, а велика купа народу добиралася з районів, хто як міг, щоб встигнути з самого ранку на церемонію, не запізнитися.

Зібралися. Всіх запустили у актовий зал. Вийшов Вишиванюк. Сказав усім, що він на старість років отримав юридичну освіту, чим пишається. Потім сказав, що дуже поважає нашу 4-ту владу (хоча судова гілка взагалі-то досі вважалася 3-ою владою), потім викликав на сцену 5 чоловік, верхніх у списку, яким вручив аж по цілій паперовій грамоті, потім сказав, що це дуже довго, тому решті народу грамоту видадуть за місцем роботи і пішов. Тривало це десь 2 хвилини. Все. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.