Був проведен благодійний вечір -Діти- наше майбутнє-

15 жовтня 2011, 15:11
Власник сторінки
Разработчик онлайн игр.
0
733

"Діти- наше майбутнє

Всеукраїнська Організація Здоров’я


 

13 жовтня 2011 року в Arena Entertainment ГО «Всеукраїнська організація здоровя» провела благодійний вечір  “Діти- наше майбутнє”  на підтримку дитячого туберкульозного санаторію«Новостав» (с. Новостав, Ровенській район, Рівненської області).

Як зазначила на брифінгу лікар лаборант санаторію «Новостав» Коржова В.В. за нормою на харчування однієї дитини має бути виділено 35 грн на добу. Санаторій же має усього 11 гривень. Цього не вистачає для нормального лікування дітей. Переважна більшість дітей, що проходять лікування є вихідці з малозабезпечених сімей, діти сироти.

Метою даного проекту було - об’єднання людей задля взаємодопомоги. Об’єднати  зусилля активної молоді, відповідального бізнесу та популярних виконавців задля майбутнього маленьких українців, які проходять лікування в туберкульозному санаторії «Новостав». Всі кошти, зібрані в рамках вечірки, будуть надісланні на підтримку туберкульозного санаторія «Новостав» .

Захід підтримали 17 вітчизняних гурти, які згуртувалися та провели безкоштовний концерт для гостей вечору.:

• Діля
• Астарта
• Артем Лоік
• Гіга
• Ірина Крестиніна
• Шаніс
• Тирамису
• Діма Монатик
• Малхолланд Драйв
• JT Fresh
• FLAME
• 8 день
• Малхолланд Драйв

Окрім цього, в рамках проекту було проведено благодійний аукціон, на якому були продані особисті речі зірок. Серед них: речі особистого гардеробу Руслани Лежичко, куртка Дмитра Монатіка, набір ікон Ірини Крестиніної і багато інших цікавих подарунків.

Усі лоти були розкуплені гостями проекту, а гроші зібрані на потреби санаторію.

Захід відвідало близько 150 гостей, були зібрані кошти у розмірі 9 500 грн.

Незважаючи на те, що сума невелика – вона є неабияким внеском для дітей, що проходять лікування у санаторію.

Окрім цього, під час концерту панувала атмосфера згуртованості та щирості, що є ще одним підтвердженням того, що українці схильні до взаємодопомоги та підтримки!

Організатори вдячні всім за участь та планують зробити дану ініціативу гарною традицією.

Детальніша інформація: http://uho.in.ua/news/dity_nashe_maibutne

ЗРОБІТЬ СВІЙ  ВНЕСОК В СТВОРЕННЯ ГІДНИХ УМОВ ДЛЯ ДІТЕЙ!

 

 

«Всеукраїнська Організація Здоров’я» – це об’єднання творчих, прогресивних та всіх небайдужих людей до нагальних проблем України в сфері громадського здоров’я.

Основною метою діяльності Організації є: сприяння здоровому способу життя та поширення культури взаємодопомоги серед громадян України на території України, та розвиток системи охорони громадського здоров′я; задоволення та захист законних соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних та інших спільних інтересів своїх членів.

http://uho.in.ua/

 

Координатор  проекту “Допомога дітям - внесок у майбутнє” - Камнєва Марина 093 18 804 18

e-mail:   marin-kamneva@yandex.ru ;

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.