Відкриття "Арена - Львів" за сценарієм "Олімпійського"

02 листопада 2011, 13:03
Власник сторінки
0
453

Відкриття стадіону у Львові не принесло очікуваної феєрії, а лише довело неефективність та бездарність нинішньої влади.

Відкриття стадіону у Львові не принесло очікуваної феєрії, а лише довело неефективність та бездарність нинішньої влади. Сама церемонія відкриття викликала безліч питань щодо марного витрачання грошей в час, коли українці ледь виживають. 

Однією з найважливіших проблем, яка  постане перед львів'янами є те, що борги за кредити, які використовувались для будівництва стадіону, тепер частково закладенні в бюджет міста. Людям прийдеться платити за євроарену, яку можна було побудувати дешевше у кілька разів. Принаймі це доводять стадіони у Польщі, які теж будують до Євро-2012. Вони коштують удвічі дешевше.

Стадіон у Львові відкрили недобудованим, навіть дороги до нього не проклалии. Значну частину шляху до "Арени-Львів" люди були змушені йти пішки по брудній польовій дорозі.   Щодо власне церемонії відкриття, то вона викликала дуже негативне враження. Звичайно, потрібно подякувати Руслані та нашим місцевим творчим колективам, які зробили все можливе, щоб розважити публіку, проте організатори зробили ставку не на них. Таке враження, що відкриття стадіону приурочили до виступу Анастейші. Та вже після двох пісень цієї виконавиці люди почали йти додому. Думаю, що наші співаки, такі як Руслана чи “Океан Ельзи” більше заслуговували бути головним гостем на церемонії відкриття. Та й люди, без сумніву, тепліше б їх сприйняли.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.