Прості істини

06 листопада 2011, 18:11
Власник сторінки
Політолог... хоч кажуть такої професії не існує)
0
598

"Мені здається, що політики це ті люди, за яких ми повинні особливо молитись..." (Любомир Гузар).

Хочеться поділитись декількома короткими думками після зустрічі із кардиналом Любомиром Гузаром, що пройшла 5 листопада в Одесі, в Українському театрі.

Очікував чогось незвичайного, натомість отримав порцію простих, затертих, завчених істин, на зразок люби ближнього свого, кажи завжди правду, тримай власну гідність і т.д. Проте слухаючи розмірений, тихий, але впевнений голос блаженнішого Любомира відчуваєш, яка колосальна мудрість стоїть за ним, роки власного життя віддані на їх пізнання(істин), усвідомлення та слідування ним. Хто знає ціну таким словам – той має дійсно моральне право на їх вжиток, той своїм авторитетом ламає стіну байдужості, страхів та побоювань. Той дійсно повертає таким простим, але потрібним цінностям їх чистоту, красу, сенс. І наскільки проникливо вони дзвенять в твоїх вухах відкликаючись десь глибоко в серці після щоденного поносу яким закидають тебе зі всіх моніторів наші «вельмишановні», після власних щоденних невдач та ситуаційних відступів. Тому бажаю всім – слухайте таких людей  частіше. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.