Банди злочинців у Львівській області відбирають житло у людей.

20 листопада 2011, 10:25
Власник сторінки
Юрист, автор радикальної програми реформ і нової Конституції України.
0
748

Міліція, прокуратура та суди допомагають відбирати квартири та будинки в громадян. Законодавчий абсурд депутатів - "фахівців" без юридичної освіти породжує беззаконня і допомагає злочинцям.

15.11. 2011р мала слухатися нечувана цивільна справа в апеляційному суді Львівської області. Суть справи: група шахраїв відібрала будинок у бідної сім’ї  Шлегель  (6 чоловік: вдова, три сини – 2 інваліди, дочка з грудною дитиною) з містечка Миколаїв. Цей будинок де-юре не існував – не був зареєстрований в єдиному державному реєстрі прав на нерухоме майно. Фундамент будинку купила бабця у 1973р. БТІ (бюро техн. інвентаризації) м. Стрия видало фіктивний витяг з єдиного державного реєстру прав на будинок. Після цього нотаріус з м. Новий Розділ злочиннно посвідчила нікчемний договір дарування (назвала фундамент будинком) в користь сторонньої особи з Казахстану. При цьому ще не було свідоцтва про право власності на будинок, витягу про реєстрацію ( 2 документи з голограмами, підписами і печатками!). Договір підписала психічно - хвора бабця у віці 83 роки за 20 днів до смерті. Після цього сім'ю вигнали з будинку силою бандюки (перед цим міліція незаконно затримала і порушила фіктивну кримінальну справу проти одного з інвалідів, щоб полегшити захоплення будинку). Міліція їх затримала, але відпустила, хоча вони вчинили злочин за статтею Стаття 187. Кримінального кодексу – захопили майно (будинок) шляхом розбійного нападу. Для чого тоді ці закони і стаття 47 Конституції? Міліція і прокуратура назвали злочини цивільними відносинами!  Потерпілі  опинилися на вулиці і звернулися в суд. Суддя Карбовник незаконно відмовив у прийнятті заяви в суд. Після цього будинок перепродали. Суддя Бачун відмовив у захисті прав потерпілих і в листопаді 2010р ухвалив незаконне рішення. Апеляційний суд вже рік! порушує права потерпілих і не розглядає скаргу у цій справі. Люди вже не витримали – допомогли правозахиснику потерпілих силою вселити сім’ю в їх будинок. Жодна влада не стала на їх захист, відмовили у захисті також Львівська обласна рада, міська і обласна державна адміністрація!  Інвалідам більше року не дають довідок про прописку і вони не можуть отримати пенсію, хоча прописані у будинку. Сім’я зараз у відчаї - голодує і замерзає, сплять на голій землі. З будинку все вивезли зловмисники – залишили голі стіни без підлог (зірвали паркет) і сантехніки. Відключили газ, світло, навіть закидали сміттям криницю. Люди вже ненавидять владу і цю державу – це не держава, коли влада злочинна і байдужа. Напрошується думка, що деякі Львівські прокурори, міліція і судді – це якісь ненормальні – психічно хворі нелюди, або ними керують якісь виродки – їхнє начальство!  Не допомогли ні протести Обласної прокуратури, ні звернення в адміністрацію президента, ані в Генеральну прокуратуру. Як назвати такий суспільний лад в Україні, може канібалізм ?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.