Актуальність Майдану

22 листопада 2011, 18:22
Власник сторінки
хакер, каратель
0
765
Актуальність Майдану

З днем свободи!

Сьогодні тема Майдану найбільш актуальна з часів помаранчевої революції. Все ті ж причини: корупція, низький рівень життя, другорядність України, бюрократія, податковий тиск, вседозволеність влади, навіть антигерой той самий, зек таки став президентом і довів що не дарма цього боялися і так прагнули уникнути, тим самим довівши правоту Майдану.

Майдан був за ідеї, а не за Ющенко. Ющенко був скоріш знаряддям яке мало реалізовувати ці ідеї. Проте нажаль Ющенко сподівань не виправдав. Але це не значить що і їдеї неправильні. 

Ідеями майдану було: свобода, демократія і патріотизм, оновлення України і Української влади. Люди вийшли відстояти свої переконання і вибір, і відстояли їх. Довели що народ це не стадо, що якщо обєднати зусилля можна творити історію.

Нажаль я не був на Майдані в Києві. Я тоді вчився на 1му курсі в Дніпропетровську, але у нас в місті теж вирували події, було багато мітингів, та різних акцій. Памятаю як ми приймали в них участь і ніхто нас тиди не кликав і тим більше не платив за це. Ми робили це самостійно, бо вважали що це правильно.

Майдан змінив нашу країну, почав новий етап. Змінилися всі, в тому числі і Янукович з командою, Янукович сьогодні зовсім інший ніж був би у 2005. Щоб вони не робили вони роблять це озираючись на нас, тому що розуміють що якщо незадоволення стане критичним Майдан може повторитись, при цьому новий буде не таким доброзичливим для влади.

Що ж до мене, то помаранчева революція допомогла формуванню активної громадянської позиції та патріотизму, а також твердо закріпила переконання що за своє право та мрію треба боротися. Я впевнений що я не один такий і що ми ще згуртуємося заради загальнонаціональної мети. Час України-Наш час попереду, як скоро він настане залежить тільки від нас.

У 1991 році народилася держава, в 2004 нація.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: майдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.