Відбувся фінал конкурсу творчих робіт «Я пишаюсь тим, що я українець!»

24 листопада 2011, 14:03
Власник сторінки
Голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення регулювання ринків фінансових послуг
0
893

24 листопада 2011 року відбувся фінал конкурсу творчих робіт «Я пишаюсь тим, що я українець!».

24 листопада 2011 року відбувся фінал конкурсу творчих робіт «Я пишаюсь тим, що я українець!». Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молоді регіони» не тільки зібрала найкращі роботи молодих людей з усієї України, а й відзначила творчість цінними подарунками.

Молоді люди не соромилися своїх почуттів та не вагаючись заявляли у творчих роботах – «Я пишаюсь тим, що я українець!». Серед робіт особливо вразили журі яскраві фотографії, ніжні слова та образи, які створили ще зовсім юні патріоти.

Та серед кращих таки обрали найбільш креативні роботи. Нагороди отримали Оксана Лоза (м. Харків) за кращу роботу у номінації «Творча робота», Максим Торбяк, (м. Івано-Франківськ) за непередбачуваний колорит у номінації «Фото робота», Тетяна Горіна (м. Донецьк) за оригінальне бачення у номінації «Образотворче мистецтво».

Переможці конкурсу отримали нетбук, фотоапарат та електронну книгу відповідно. Спеціальний приз - IPod від журі, отримала Вікторія Зеленська (м. Дніпропетровськ) за свою унікальну фотороботу.


Талановиту молодь з перемогою привітали народний депутат України, Голова комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Максим Луцький, перший заступник Голови Державної служби молоді та спорту України Сергій Глущенко, Голова Київської міської організації «Молоді регіони» Володимир Філіппов, Віце-президент «Союзу Азербайджанської молоді в Україні» з питань культури Ілгама Аллахвердієва.

Після завершення офіційної частини усі учасники конкурсу отримали виняткову можливість відвідати екскурсію нової виставки у арт-галереї. Автор робіт показав світ зі своєї точки зору та вразив молодь.

Наступного рок конкурс отримає продовження та обов’язково покаже нові грані патріотизму молодих людей в Україні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: молодежь,творческая молодежь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.