Путін перетворюється на Януковича

15 грудня 2011, 21:51
Власник сторінки
хакер, каратель
0
595
Путін перетворюється на Януковича

Революція в Росії

Путін та ЕдРо втрачають підтримку населення, невдоволення якого зростає. Відбулися перші але масові протести. 

Все що змогла ЕдРо це зібрати кілька тисяч таджицьких двірників, продажних студентів, та старих психів.(на кожну категорію відео).

Найбільша проблема в тому, що партії КПРФ, ЛДПР, СР, які теж пройшли в парламент не являють собою нічого нового, а інші політсили слабкі та невідомі. Таким чином реальної альтернативи Путіну не буде, попри баження великої частини населення.

Така ситуація передвіщає не що інше як політичну кризу. І почнется вона скоріш за все 4 березня. Саме на той день призначено Президентські вибори. В світлі останніх подій дата не дуже вдала. Адже після виборів буде тиждень зі святом, 8 березня, вихідний день посеред тижня - гарна можливість для акцій протесту. А привід для протестів буде, ЕдРо не піде просто так, тому слід очікувати фальсифікацій причому масштабних адже рейтинг падає, а для перемоги необхідно 50%. 

До того ж акція опозиції на Болотній площі продемострувала, що є багато людей готових боротися за свої права та протестувати проти беззаконня російської влади. Люди побачили що вони не одні і це простимулює вийти на вулюці ще більше.

Можливо цей новий рік буде останнім для ЕдРо при владі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Росія,Путін,революція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.