Асоціації про Асоціацію.

20 грудня 2011, 12:07
Власник сторінки
0
398

Або, як каже Кличко,- я в політику піду,хай мене підучать. Тільки я туди зайду, всіх я так вас вздрючу!

Переконаний, що основною причиною на заваді євроінтеграції стоїть архаїчне, дрімуче уявлення про владу.
І, зверніть увагу, його(це поняття) ніхто навіть не намагається тлумачити. Чому?
http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/rukhnru/a52881Ось цитата Бориса Тарасюка із його посту на КОРРі:"Якщо нинішня влада категорично не буде діяти за цінностями,стандартами (і так далі)
Хто може запідозрити п.Тарасюка  у таких речах як загальна і політична освіченість?
А тепер давайте глянемо на це висловлювання з іншого боку. Почнемо з Конституції. Там, виявляється, не йдеться ні про які цінності, а лише суха бюрократична норма/дія закону. Кому цікаво,почитайте.
Але, як показує практика п.Тарасюк більше довіряє житейським правилам - закон що дишло, куди повернув - туди і вийшло. До речі, зовсім недавно з"явився сучасний варіант:" бандерлоги, идите сюда!"
Чи можемо ми дорікати п. Тарасюку? Жодним чином. Єдине,що слід зробити так це провести паралель між звичайним громадянами і такими достойниками, як п.Тарасюк у розумінні поняття "влада".
Судячи по заявах і діях претендентів на "владу", вони не бажають іншого розуміння влади, ніж того, що вже склалося. І щоб це тлумачення поняття "влада" залишалося якомога довше, такі як п.Тарасюк додають поезії ... Звичайно, слід було б процитувати Статтю 5 Конституції; додати статистику гнромадян, які вже закордоном. Цим самим довести, що Угода не тільки парафована, а й працює. ЄС домовляється з Януковичем, а відмовляє Україні. І в той самий час це все лише додає Януковичу і його оточенню в європейських рейтингах марнославства...
Але не будемо забувати про інтелектуальні можливості у побудові логічних рядів деяких читачів, і не будемо зловживати кількістю літер у тексті...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: опозиція,ЄС,влада,Борис Тарасюк,Януович
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.