«Ментівські» війни або кому в Україні жити краще.

23 грудня 2011, 14:45
Власник сторінки
історик, юрист
0

Прочитав статтю і згадав власний досвід «спілкування» з працівниками СБУ. Як патріот своєї держави , розуміючи усю складність економічної ситуації в країні та остаточний принцип фінансування спеціаль

«Ментівські» війни або кому в Україні жити краще.
 
 
http://ord-ua.com/2011/12/22/mentovskie-vojnyi-ili- komu-v-ukraine-zhit-horosho/

Прочитав статтю і згадав власний досвід «спілкування» з працівниками СБУ.

Як патріот своєї держави , розуміючи усю складність економічної ситуації в країні та остаточний принцип фінансування спеціальних та правоохоронних органів , протягом 10 років спеціально не змінював номер мобільного телефону та електронну адресу.

Таким чином хотів заощадити державні кошти , які виділяються спеціальним службам на прослуховування та спостереження за такими антисоціальними елементами , як я. Але щоби працівники СБУ не прохолоджувалися і служба не була медом , періодично писав листи до прокуратури та самої СБУ , з вимогою перевірити факти незаконного зовнішнього спостереження та прослуховування мобільних та стаціонарних телефонів.

Грав чесно та відкрито,навіть зареєстрував електронну скриньку на прізвище полковника СБУ, щиро сподіваючись , що у оперативних працівників вистачить розуму зрозуміти той факт, що людина , якій відомо щодо фактів спостереження та прослуховування не буде у відкритому ефірі розмовляти про ті речі, які після можуть бути використані проти нього .Першим не витримали нерви у полковника, який у серцях випалив мені , що я міг би зареєструвати скриньку на прізвище когось іншого . а не гнати туфту від його імені, бо йому перед колегами не зручно)

Але, яке було моє здивування , коли мені зателефонував співробітник СБУ Щурін В. і запросив на співбесіду до Управління.Під час розмови т.Щурін, як професійний картяр , витягнув свого джокера у вигляді записів моїх телефонних розмов та листування.Оперативник сподівався побачити будь яку реакцію , але не мій веселий сміх.

Відверто зізнаюся-не витримали нерви .Розмова з оперативним співробітником, який намагається тебе вербувати , а ти будь якими моментами намагаєшся цьому протистояти та уникнути, не побачення з улюбленою дівчиною та веселі анекдоти.

Разом з тим , ловити мене подібним чином та ще й на голу дупу-це не креативно,не ваш рівень.Мені більше сподобалося викрадення товару та виведення з ладу моєї техніки.Це може і протизаконно та тягне за собою кримінальну відповідальність, але все ж таки певним чином свідчить про певні розумові здібності та наявність інтелекту.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.