Синя фарба в дефіциті

10 січня 2012, 04:29
Власник сторінки
Юрист, Правовед
0
496

Білборди з Януковичем попри охорону продовжують заляпувати

Синя фарба в дефіциті

 Все почалося з розпорядження Львівської обласної державної адміністрації, яким поклала відповідальність за стан білбордів із Януковичем на голів райдержадміністрацій. Не слід вважати, що так заметушились тільки у Львові, напевне такі приписи пішли по всій Україні. У нас вертикаль влади створена Януковичем діє в одному напрямку і переслідує одну мету - залишитись при владі на якомога довше.

Та й ці розпорядження не головам адміністрацій, а начальникам управлінь, відділів, відділень міліції. Таке ж було у 2004 році, коли  білборди Януковича у нічний час охороняли по два  працівника міліції, а у денний час патрулював наряд міліції, не випускаючи їх з поля зору. І що ранку доповідалось на верх про стан білбордів, разом з кримінальними пригодами за добу.

Та хіба таким чином здобувають повагу у людей? В країні вже виробилось стійке не сприйняття обличчя президента. Вони помятаять оте: «Почую всіх», «Покращення життя вже завтра», «Нехай щастить» т.п.

Щодо останнього памятаю тодішній анекдот. Ото визвав Янукович Азарова і каже, мов чого в кабінеті сидиш, їдь по Украіні, розказуй про наші добрі справи. Той вийшов, та через 20 хвилин повернувся. І каже: «Я уже выезжал из города, а там вы с поднятой рукой на билборде и говорите «Нех..й шастать», я и вернулся».

Тепер щодня ми чуємо, то в Запоріжжі знайшлися люди, які синьою краскою заляпали білборд президента, таким чином висловити своє  ставлення до нинішньої влади.

А перед цим невiдомi у Львовi закидали синьою фарбою бiлборд iз новорiчними вiтаннями Януковича. Львівська міліція порушила кримінальну справу за цим фактом. Можете собі уявити, скільки кримінальних справ вже порушено з цього приводу. І всі їх треба розслідувати, витрачати час, зусилля і обовязково знайти «злочинців». Це більш важливо, ніж знайти вбивць, чи безвісти пропавши.

Білборд із вітаннями президента забруднили синьою фарбою на Рівненщині.

Що робитиме влада, щоб захистити ці білборди? Заборонять продавати синю краску, чи продаватимуть її по паспорту, забираючи ксерокопію? Такий досвід у них є, але чи він дієвий? Міняйлів на «точках» побільшало і біля них людно.

Та, що синя краска, он у Києві, вчора білборд, на якому в обличчя Януковича поцілили вже  червоною та чорною фарбою.

Так що забороною продажу краски не зарадиш цій народній «пошесті».

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.