Открытое письмо к Президенту и народным депутатам Украины против "порнописателя"

12 січня 2012, 19:12
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0

БЬЮ В НАБАТ!!!" НЕКРОФИЛОПИСАТЕЛЬ" ВЫННЫЧУК Ю. РАЗВРАЩАЕТ НАШИХ ДЕТИШЕК



ІНСТИТУТ ПОЛІТИЧНИХ
ТА СОЦІОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
м. Київ, вул. Шовковична 18-б, тел/факс 253-78-67
E-mail: bondarenko_inst@ukr.net

                                                                               Народним депутатам  України
                                                                              

                                Глибокошановні народні депутати,ПАНЕ ПРЕЗИДЕНТЕ!
Не можу не обуритися глибоко аморальною та бездуховною діяльністю громадянина Винничука Ю.П. зі Львова,який у своїх творах насаджує культ цинізму,обпльовування авторитетів,насильства та жорстокості.
    Особливо вразив нас до глибини душі його недавній виступ на вечорі «Ніч еротичної поезії» в рамках книжкової ярмарки «Медвін»,на якій він прочитав свій вірш «Убий підараса» із натяками на діючу владу та її керівників та із закликом її усунути у неправовий спосіб.
   Ще більше обурив і його вірш «Так ніхто не кохав»,  який сповнений відверто збоченським і некрофільським мотивом. Інші його «шедеври»,за які його хотіли притягти до кримінальної відповідальності  ще у радянський час на зразок «Я комсомолку грав у ленінській кімнаті».Та тоді він спритно приховував своє авторство.
   І потрясло до глибини душі запрошення ним на сцену 15-річної Марти Брижак із словами: «А тепер  послухайте чому навчають у львівських школах». І дівчина в короткій спідничці з двома косичками почала читати твори із трьохповерховими матюками. Вважаємо,що подібній розгнузданості вчать не викладачі львівських шкіл,а розбещенська творча діяльність самого Винничука,який відверто хизується своєю антиморальною поведінкою. І здійснює антидуховні вчинки вже десятки років.Саме так його діяльність оцінюють і авторитетні письменники.Зокрема,лауреат Шевченківської премії Роман Іваничук заявив: «Мені,досвідченому в житті,жінках і сексі чоловіку  гидко читати …відверто брудні порнографічні екзерсиси Винничука…Винничуківська пороху,начитавшись якої і жінки не захочеш…Автор,може,психічно,хворий…»
 На знак обурення на наступній книжковій ярмарці ми провели символічну акцію протесту «Страта порно і некрофільського чтива»,яку відзняв Перший національний канал  і просимо Вас звернутись до керівників Генеральної прокуратури та МВС з метою всебічного вивчення,правової оцінки та припинення розгнузданої діяльності Винничука Ю.П.,спрямованої на розбещення нашої молоді.
      Голова ради директорів
Інституту політичних,соціологічних та
Маркетингових досліджень                                            В.О.БОНДАРЕНКО


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.