Українців змушують їхати закордон

25 січня 2012, 12:11
Власник сторінки
0
596

Про демократію, свободу слова та дешеву робочу силу

 Те, що в Україні погіршилася ситуація зі свободою слова та демократією, напевно бачать усі. І говорити, що це не так, може тільки той, хто не бачить очевидного. Тому й прагнуть виїхати українці за кордон у пошуках більш сприятливих умов для життя. Крім того, ми бачимо згортання демократії у політичному аспекті. Зараз у тюрмі перебуває Юлія Тимошенко, у слідчому ізоляторі Юрій Луценко.

 Наш лідер партії «УДАР» Віталій Кличко вважає, що екс-прем’єр України Юлія Тимошенко і колишній голова Міністерства внутрішніх справ Юрій Луценко мають брати участь у парламентських виборах восени 2012 року. Це те, що стосується політики. А стосовно життя простих людей, то Партія регіонів, і їхній лідер Віктор Янукович, коли йшов на вибори, говорив, що кожному українцю стане краще жити «вже сьогодні». Але ми бачимо, що покращення життя, на яке усі ми сподіваємося, не відбувається. І, що дуже важливо: люди не повинні сидіти в тюрмі за політичні погляди.

 Якщо свобода слова і демократія згортається, то це впливає на усіх нас. На підприємців, політиків, простих людей. Згортання демократії не можна сприймати як те, що не стосується кожного з нас. Зараз цей процес очевидний. Це видно усім. І звідси висновок – люди, що відчувають на собі повернення диктатури, прагнуть позбавитися цього.

Багато хто бачить вихід з ситуації в еміграції. Але, на жаль, українців за кордоном не дуже хочуть бачити. Ми там потрібні як дешева робоча сила.

Голова Вінницької обласної партійної організації
"УДАР Віталія Кличка"
Ігор Ткачук
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Свобода слова,Кличко,партія "Удар",Україна,Партія регіонів,демократія,Вінницька область,Ігор Ткачук,Віктор Янукович,Віталій Кличко,Вінниця,міграція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.