Кримського спікера дратує українська мова

07 лютого 2012, 13:47
Власник сторінки
хакер, каратель
0
638
Кримського спікера дратує українська мова

КАЦАПОСРАЧ

Керівництво Верховної Ради Криму готує звернення до українських колег відносно прийняття Закону про мови, повідомив голова ВР АРК Володимир Константинов.

За його словами, дане питання вже внесено в порядок денний найближчого засідання сесії кримського парламенту, також буде функціонувати робоча група з моніторингу використання російської мови в Криму. На питання про те, чому в такому випадку в документах кримського парламенту до цього часу використовується словосполучення "Верховна Рада", а не "Верховный Совет", спікер відповів: "Нас зараз насправді дратує не це слово, а те, що багато міністрів починають звертатися до нас українською мовою. Тому ми й ініціювали створення робочої групи. Тому що знову пішло листування, і ми знову почали відкочуватися назад і відновлення цих прав на цей період для нас буде дуже важливим завданням".

Константинов переконаний, що поки питання мов не буде вирішено, суперечки навколо цієї теми не припиняться. "Поки кіно в Сімферополі ми не будемо дивитися російською мовою, нічого доброго не буде", - підсумував Константинов.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/krimskogo-spikera-dratuye-ukrayinska-mova.html


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: мова,п`ята колона
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.