Чому нацизм та націоналізм взаємовиключні речі?

07 лютого 2012, 14:33
Власник сторінки
0
3238
Чому нацизм та націоналізм взаємовиключні речі?

Нацизм і націоналізм - це дві протилежні течії, які треба розділити аби вони не мішались в головах людей. Причини та наслідки. Глибинний аналіз.

Перед тим як я почну статтю, дам декілька визначень тим поняттям, від яких я буду відштовхуватись.
Благородство - це здатність діяти по-справедливості, не зважаючи ні на які обставини і не беручи до уваги вигоду чи убиток. Підлість - шлях протилежний благородству - незважаючи ні на що, йти до власних вигод, навіть якщо потрібно буде чинити несправедливі та ганебні речі. Любов - високе всеохоплююче почуття, яке дарує найпрємніші відчуття, збагачує, додає сил та створює. Ненависть - протилежне любові почуття - низьке, спустошуюче, яке викликає неприємні відчуття, отупішує, забирає сили та руйнує.
Отже є дві протилежності, ці дві протилежності взаємовиключні і їх неможливо поєднати. При поєднанні виникне суперечка і взаєморуйнація.
Всім мабуть відомо що означає патріотизм. Патріотизм - це і любов і благородство, це те що наповнює груди піднесенням і гарними відчуттями, гордість та любов до свого рідного краю, ототожнення себе з ним та народом до якого належиш. Нацоналізм - це дії, до яких підштовхують ці сильні почуття, чітке розуміння належності до нації, окресленої певними рисами та манерою поведінки, знаходження відображення себе в інших людях і відчуття з ними спорідненості.  І якщо ми щось, по-справжньому, любимо, то оберігатимемо його від тих хто хоче це знищити чи нашкодити. Агресивне ставлення до ворогів - це нормально і природньо. Не нормально ставитись до них з любов`ю, інакше це означатиме ненависть по відношенню до себе. Але це не та заснована на несправедливості і комплексах ненависть, це праведна лють, яка породжена високим почуттям любові - природнім бажанням захищати те що любиш.
Що ж таке нацизм і яке відношення він має до націоналізму? Ніякого! Нацизм - це перш за все ненависть. Ненависть несправедлива, беспідставна, егоїстична. Ненависть, яку прикривають надуманую любов`ю до раси чи нації, яка є просто любов`ю до себе. Зараз я постараюсь показати що це за любов, і чому ця ненависть відрізняється від праведної люті захисника. Нацизм - це ідеологія зверхності одної нації над іншими. Буцімто існують нації більш наближені до Бога, а є менш. І що більш наближені, мають займати панівне становище і керувати тими недолюдками...бо вони за них більш розумніші, сильніші, богоподобніші... Нічого не помічаєте? Ні? Настільки яскравий роздутий комплекс неповноцінності! Адже шизофренічна ефімерна манія величи - це прояв банального комплексу неповноцінності. Чим більші маштаби, тим більші маштаби відчуття меншовартості. Це те давно ізлюбоване всіма нікчемами бажання заховати власну нікчемність за великими понтами, за надутою важливістю і придуманою величчю. Але хто надуває собі важливість? Правильно! Той хто відчуває її дифіцит. Чи здатна така людина любити? Ні. Бо по-справжньому любити можуть лише, по-справжньому, духовно сильні люди позбавлені комплексів і вільні від низької ненависті. Слабкі навчились лише ненавидіти. Справжній патріот, націоналіст - це сильна людина, вона сильна своєю любов`ю, вона любить настільки що готова за це віддати життя в ім`я любові. Взагалі любов це єдине що дає сили вершити подвиги та неймовірні вчинки. Нацизм - це навіть не ідеологія, це комплекс духовно збомжілої людини. Ця ненависть, по-суті, глибока образа за нестачу любові, якої або немає, або яка не відчувається в силу недостатнього розвитку. Тож націоналізм і нацизм не можуть мати нічого спільного - в них різні засади. Проте, те що я бачу в сучасному націоналістичному житті - це ідеологічний хаос, коли світло і темрява переплелись між собою, коли високе і низьке намагається поєднатись, але любов і ненависть це взаємовиключні почуття. Якщо націоналізм - це любов до рідного народу і землі, то він вже тільки цим відкидає усякий нацизм - ненависть до інших націй і шизофренічне параноїдальне бажання відчувати себе вищим за когось.
Чому нацизм проривається в націоналізм?

Причина перша: Намагання скомпроментувати нацоналістичну течію, перетворити благородні вчинки, прояв високодуховної любові на низькі тваринні інстинктивні випади ненависті. Це потрібно, в першу чергу, шовіністичній Росії. Бо інакше, вона предстане не захисницею від зла (нацизму), а злочиницею, яка бореться з любов`ю і благородими якостями людини - любові до рідного і бажання його захищати від загарбників. Не здивуюсь, якщо стане відомо, що саме з Кремля фінансують такі організації як "Патріот України", які плямлять український націоналізм змішуючи в одну купу все і ганебне і святе. Згадаємо, що ОУН-УПА боролись і проливали кров не тільки проти червоного терору, а і проти німецького окупаційного нацизму і гинули від його рук, саме того який зараз проповідують ці молодчики, мішаючі такі майже святі взаємовиключні речі, як наших благородних героїв, добрі українські пісні та традиції, з огидним мавп`ячим рефлексивним нацизмом.
Мода на сучасний нацизм до нас примандрувала з імперіалістичної Росії. Дійсно де б йому ще зародитись, як не в колисці шовіністів. Там, дійсно націоналізм і нацизм поняття тотожні. Якщо в Росії ти ненавидиш хачиків, можеш сміливо іменуватись націоналістом. Та це лише підміна понять, бо росіяни не здатні зрозуміти що таке благородство, що таке боротись за високі ідеали, як це любити країну більше за себе. Тому там це культ себе для підвищення власної важливості - я русскій (треба читати богообраний). Але ж українські хлопці наповнюють такі організації, а не російські. Бо причина їх виникнення однакова.

Причина друга: Підліткові комплекси, відчуття меншовартості.
Мало хто може в 16-20 років відчувати справжню високу духовну любов, бо для цього треба бути повністю сформованою людиною, позбавленою усіляких комплексів та не спотвореною ними. В такому віці підлітки не відчувають своєї важливості, для цього їм, як кисень, треба понти. Їм терміново треба свою меншовартість прикрити якимись свастиками, надписами, крутими значками і картинками, обмундированням, якби могли, то і в танк би залізли, настільки їх душить меншовартість. Вони не вміють ще любити, зате ненавидіти вже навчинились на відмінно. Це ж так просто, нічого не роблячи, просто народившись білим чи німцем, відчувати свою перевагу над не такими як вони. Молоді треба понти, а таким організація треба молодь. В запущених стадіях комплекси не проходять і залишаються до сивої старості. І все б нічого, як би вони собі існували окремо. Але вони нарікають себе націоналістами, мішають свастики з українськими прапорами приходять на українські мітинги, свята, ще й мають нахабство тиснути руки ветеранам УПА, одним словом, показують свою повну причетність до націоналізму і України. І дійсно, в таких нацисько-патріотичних організаціях, як "Патріот-України" добра більшість адекватних патріотичних людей, які просто не вміють відділяти зерна від полови і оцінювати різницю та не розмінюватись на дешеві понти. Але таким чином, вони ставлять велику масну і поганопахнущу пляму на майже святих речах. Не учасників таких організацій я звинувачую, а організаторів цих організацій, які роблять з наших хлопців покручів, зігравши на підлітковому максималізмі і труячи їх ненавистю та хвороблими ідеями.
Якщо зайти на сайт "Соціально-національної асамблеї", то не будучи лікарем вже можна ставити невтішні діагнози деяким пацієнтам. "Шкода що не перемогли арійські сили добра" - пише один з них. Добре, що ми не можемо його відправити в саме лоно цих сил добра, щоб йому поміряли череп і зробили рабом, як планував вчинити Гітлер зі слов`янами. Буквочка Н, не існує в абетці українського нациста, вона замінена на латинську N. Так крутіше - а це головне що хвилює рядового нациста - побільше понтів і більше відчуття величі, що діаметрально відчуттю власної нікчемності. Не тільки "Патріот України", а й рядові молодіжні націоналісти нерідко використовують якісь "круті" символи часто не розуміючи їх суті. Один з найпопулярныших "Ідея нації", яку ліплять усюди куди тільки можна фетишисто-націоналісти з нациським уклоном. Насправді ж, це нациська емблема  "Вольфсангель" - танкової дивізії СС «Дас Райх» Новітні нацисти побоялись такої відвртості, аби залишити її первозданною, тому поміняли кольори, придумали новий сенс, залишивши поганоприкритий натяк, і в той час нібито відкинувши банальне клеймо нацистів. Вони чомусь не розуміють, що чим більше значків, брендів і інших фетишів використовують тим більше підкреслють свою нікчемність, таке враження що якщо зняти всю цю мішуру - всі ці нашивки та ритуали нічого не залишиться. Всі ці ідеали нічого не будуть варті, без цих фетишів, без містичних рун та надутої крутизни позаминулостолітньої давності. Сперичатись чи доводити щось таким людям немає ніякого сенсу. Схоже на розмову з параноїдальним шизофреніком. Їх мозок заражений ідеями, які звідтам вже не дістати, їм всюди ввижаються жиди і жидівські провокації, захоплення хачиками світу і т.інше. Деякі вирішили що вони нацисти, просто тому що більш ніким не можуть стати. А бути ніким - це мабуть страшно.  
Все частіше на заходах, організаторами, яких є націоналістичні органцізації, чути вигуки: "Єдина раса..." в перемішку з націоналістичними вигуками. І прапори зі значками "Ідеї нації", мішаються з українськими. Дійшло до того що націоналістичним рухам стали протистояти протилежні нацисти, так звані, прокомуністичні "анти-фа", буцімто вони боряться з проявами фашизму, але слідуючи цій ідеології мають знищити самих себе. Бо всім людям обтяженим хоч трохи інтелектом, відомо, що справжній фашизм - це комунізм. Натомість, справжні націоналістичні, організації, потипу ВО Свобода, ніяк на це не реагують. А дарма! Вони, або не вважають це за проблему, або думають по принципу - ворог нашого ворога - наш друг. Але помиляються. Набагато більше спільного мають українські нацисти з російськми шовіністами ніж з українськими націоналістами. Вони радо з ними об`єднаються в одну неділиму "білу державу", бо для них колір шкіри та понти мають більшу вартість чим наша культура, мова та традиції, і вони ними без вагань знехтують заради такого ефімерного ворога як іншошкірість. Але не слід думати, що в цій статті я виступаю за безкарну некеровану міграцію. Безперечно, міграція і заполонення арабами Європи - це не добре і це також загроза для культур європейських країн. Тому...  
Причина третя: Гіперзаселення чужинцями рідних терен.  
Це є наслідком недолугої ліберальної політики країн Європи, які сп`янілі владою в своїх маєтках за великими парканами хочуть поханжействовати та почистоплюйствовати перед самими собою - які ж вони ліберальні та правильні. А стражадють звичайні люди, які не можуть ховатись за великими парканами від реальності, це їх стикають лобами - різні культури, різні світи, і це вони по-суті, і провокують зародження ненависті яка викарбовується в нацизм та расизм - це вони новітні Гітлери - недолугі управлінці Європарламенту. Проте, становище в Україні далеке від розвинено-європейського. Отож, українські нацисти це не ті що ковтнули забагато чорного, це юнаки, яким попри все треба собі довести свою важливість і зверхність над кимось, вони ототожнюють себе з величчю та силою Третього рейху, подумки та у снах бачать себе надлюдьми найвищого сорту, але при цьому вони ще й неаби які українці і всім патріотам патріоти. Та підліткові комплекси, річ дуже розповсюджена і неминуча, тому мабуть, треба мати розуміння - що націоналізм - це справа зрілих людей і що нациськи понти приречені проникати у молодіжні націоналістичні організації, а їх керівники мають слідкувати за цим. Бо це отрута яка нищить дух, робить з людини потвору, вбиває ту силу, яку дає благородство та любов. Це, якщо дійсно вони бажають виховати сильних патріотів, здатних покласти життя за свою державу, а не закомплексованих озлоблених недолюдків, які не відчувають себе без понтів нормальними людьми. Тож треба відділити зерна від полови, не дати торкатись брудним рукам святого. Інакше український націоналізм просто зникне... зникне з його носіями, а прийдешні покоління лише вкарбують в свідомості, вільних від комплексів, людей, що націоналізм/нацизм/расизм - одного чорта роги, а це буде означати легку здобич для окупанта. Ніхто не стане на захист рідного аби не дай боже, не заплями себе в людиноненависницькому бруді. Тому нацизм - ще й ворог для нашої мови, культури, та історії, які зникнуть разом з націоналізмом, якщо він змішається з нацизмом. Ті хто причетний до цієї статі, повинен усвідомити її суть та вбити в собі нацизм як прояв дитячого гіпертрофованого комплексу, витіснивши його дорослим почуттям любові і перетворитись на українського націоналіста!  "Слава Україні! Смерть Ворогам!" і один з цих ворогів України - нацизм! Доки існують такі організації, як "Патріот України", такі музичні гурти як "Сокира Перуна", "Сейтар", "Нахтігаль", які мішають расизм і нацизм в одну купу з українськими цінностями, проросійській владі все легше буде боротись з "фашистскими прихвостнями" тепер вже за любий прояв українскості. Боротись, насамперед, в головах людей. Тож треба зрозуміти що наші вороги, не тільки десь там в Кремлі, а і уже в наших рядах та головах!                 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: нацизм,націоналізм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.