ЗА ДВОМА ЗАЙЦЯМИ

07 лютого 2012, 21:25
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
1477

ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА-4

якщо ти вирішив щось побудувати на своїй приватній чи неприватній землі.то в кого ти в першу чергу мав би спитати дозволу .?..мабуть у своїх сусідів, що поруч із тобою мешкають та громади ?у нас же ж все за московським духом -треба спитати дозволу спочатку у московському дусі вихованої держави та її чиновників ,які звикли думати не про своїх сусідів співгромадян ,а про те скільки буде в його кишені бабла чи балів від начхальства для просування по карьєрній драбині зрадників народу, тобто  зрадників своїх же сусідів і співгромадян...філософія побудови законодавства грунтується в першу чергу на інтересах так званої "держави", яка прикриває та "кришує"(московське поняття і дух)цих чиновників ,ігноруючи інтереси громади,або робить вигляд ,що щось робить ...і це стосується будь-якої влади,яка була чи є в Україні...МІСЦЕВА громада так і не стала основним чинником та ініціатором того правового поля та механізму,що  мав би захищати громадянина та саму ж таки громаду від свавілля чиновників та їх абсолютної влади ,яку ця громада чомусь і досі не насмілиться у них відібрати.натомість граємося в ігри про так звані "рехворми"...основну з яких-ПРАВОВУ  РЕФОРМУ фундаментально можна було б зробити на протязі двох -трьох років...
ЗРОБИ ЩОСЬ ОДНЕ КАПІТАЛЬНО І ПРОФЕСІЙНО ,А НЕ ВСЕ ОДРАЗУ  і безтолково....
.невже так любимо за двома трьомам зайцями бігати?
І не треба ховатися буде від народу та громади за мурами та службами охорони та безпеки,бо система сама запрацює на твій захист..де б ти не працював і щоб ти не робив..
а за трьома відсотками злодіїв міліція нагляне ,натомість ганятися за кожним другим так званим "незаконним" діянням..ну маразм же ж повний..але багатьом цей маразм подобається(щоб поповнити  власну кишеню)..от в чому біда...тому  треба таких покидьків позбавляти ПОСАД рішуче та без вагань  довічно, а не саджати(так тюрем не вистачить).,щоб не заважали нове громадянське  суспільство та право втілювати в життя.
  І взагалі термін(один,два  чи три роки)абсолютних повноважень на проведення реформи чи  БЛОКУ реформ повинен відобразитися в Конституції  після чого всі повертаються до початкового стану повноважень теж за КОНСТИТУЦІЄЮ....
         
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: право
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.