Російське братерство на практиці: Відношення рядових росіян до України.

09 лютого 2012, 15:32
Власник сторінки
хакер, каратель
0
1267
Російське братерство на практиці: Відношення рядових росіян до України.

Тільки факти!

Саме росіяни дуже часто кажуть, що народ і політики це два різні світи. Що народ зовсім не причетний до конфліктів на державному рівні. А в інеті ворожнечу сіють ніхто іші як "жиди" на гроші "госдепу".

Тож давайте подивимось як виражають своє відношення до України росіяни в Контакті, в найбільш популярній інтернет мережі рунету.

Впродовж пари останіх тижнів я скриншотів те що на мою думку є проявом щирою любові росіян до України. Раджу подивитись на це всім.

Почнемо з групи "Депотиватори" де зареєстровано близько 600 тисяч лоловік, з них росіян 470 тисяч. Непоганий суспільний зріз.

Ось відношення до українських боксерів.Автору видніше, він же не якийсь там чемпіон.

Відношення до мови, не можна пройти повз, що б не назвати нашу мову "хохлятской"

Це взагалі шедевр: "написано по беларуски а не на украинском поэтому все плохое что вы знаете про Бандеру писать сюда не нужно". Ці слова свідчать прийнаймні про дві речі: 1) про те що випади проти мови проявлялися не одноразово. 2) про те що самого тексту українською достатньо для травлі автора і України, навіть незалежно про що написано! 

Це нажаль без дему, просто зафоткав переписку. "Перерізати тільки бандерщину і Україна буде Росією"

Поїхали далі. Є така група Україна за "Евроазійський союз"

І хто б ви думали хоче в Еврасоз? Виявляється українці з ісконно українських міст Прокопьєвську(в Сибіру) і Ростову. 

І чому ім там спокійно не живется? Найбільша в світі країна, купа земель і ресурсів! Але ні, не може спокійно спати росіянин коли Україна незалежна!

Інша група "Росія -велика країна" близько 280 тис. учасників. Зайшов з цікавості. І що я побачив!? Головне опитування на стіні про обєднання Росії, Білорусі і України! І всі росіяни хочуть обєднатись мало їи землі, все мало. Залишилось тільки бандеровців перерізати і землі побільшає.

Подивився альбоми групи, зайшов подивитись на міста Росії. І на своє здивування побачив там український Севастополь. І що ви думаєте хтось це заперечував? Та в принципі ні тільки один чоловік. Більшість же уперто твердить про "руский юго-восток" і про "українських окупантів". Затесався туди і один севастополець, теж хоче імперію. Ще один дрказ, що російський флот сприяє сепаратистським проявам.

Інший альбом, Статистика:

І знов ну не можуть не згадати Україну, і Прибалти теж як бачимо спокою не дають.

І що ж ми бачимо? Відверту підміну понять! На мапі чітко написано "частка російськомовних", як же підписує її той хто її виклав "населення вєлікоросов в Україні". Отакої російськомовний=вєлікорос. І хтось ще буде питати чому Росія так наполягає на другій державній?

Ци ось, виявляється в 882 році боло Російськоє государство. Хтось ставить ще під суинів викривлення росіянами історії?

І на останок трохи про національних героїв:

Країна рабів! Що ім заважає працювати на благо країни під своїм начолом?! 

І такого безліч, велика кількість українофобії. Безліч карт роздробленої України, купа малюнків про "братство" і велика кількість тем де обсирається наша держава і мова.

От і думайте хто нам брати. Для себе я зрозумів давно українцю брат, тільки українець!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: дружба,Росія,Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.