Нацнедобір на “Євробачення”

18 лютого 2012, 17:21
Власник сторінки
0
665
Нацнедобір на “Євробачення”

У 2013 році можна очікувати азіатів у національному відборі Першого національного. Тільки от якої нації цей відбір й телеканал досі питання.

Український нацвідбір на Євробачення з кожним роком стає все гірше. Мабуть, не в одного глядача виникли питання хто це такі на сцені й де нормальні виконавці?

Хоча організовано все трохи краще, ніж в минулі роки, але ведучі були, відверто кажучи, третьосортні. Особливо вразив їх одяг, що нагадував мотлох секонд-хенду. Проте, це все ж краще ніж клоуни з підтанцівки Гайтани. Вона тепер відчайдушно піариться де тільки можна: то пісню Шахтарю написала, то гімн ЄВРО-2012 готує, а тепер і на Євробачення намагається прослизнути. Попри 0,0% таланту, журі відкрито фанатіло саме від неї, що наводить на певні думки. Її перемога була передбачуваною, але чи справедливою? У травні Європа побачить чорношкіру російськомовну українку, то у 2013 році можна очікувати азіатів у національному відборі Першого національного. Тільки от якої нації цей відбір й телеканал досі питання.

 Що ж до інших, то хвалені “НЕРЕАЛЬНИЄ” не здивували, А.Богомолець на одній фразі зробив цілу пісню, а М.Грицкан дуже нагадував Стаса Михайлова зі своєю російсько-румунською піснею. Погодьтеся дивна річ на українському нацвідборі співати мовами сусідніх країн. Хоча що вже казати, якщо до нього допустили білоруску, англійську наші виконавці знають погано, а українською спілкувалися тільки 9 учасників, мінімум 5 з яких двомовні. Не дивно, що одними зі спонсорів заходу був телеканал “RU music” і радіо “Шарманка”.

В цілому, найбільш підходящі пісні були у Едуарда Романюти і RAPIRA. Щось непогане було ще у Ренати і Treeorange, але не факт, що вони зацікавили б європейську публіку. Чи їх справді не обрали, чи грошей на підкуп журі не вистачило – про це ми, як завжди, не дізнаємося. Просто шкода тих виконавців і людей, які брали в цьому шоу участь і змарнували гроші та час. Можливо колись місця офіційно продаватимуться, а українці нарешті почнуть ігнорувати продажні телеканали та людей, які їх такими роблять.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Гайтана,Перший Національний,підкуп,євробачення,нацвідбір
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.