Боксер Кличко vs. політик Кличко

19 лютого 2012, 00:46
Власник сторінки
Александр Трошин, Заместитель главы правления ГО "Новый Киев" маркетинг, политология
0
573

Жодних сумнівів не викликала перемога Віталія Кличка на рингу, але, на жаль, не було й сумнівів в його політичній псевдоопозиційності...

Щиро вітаю Віталія Кличка, який тільки-но здобув чергову перемогу на ринзі і ще раз довів, що є великим боксером-важковаговиком! Так, були декілька моментів, як у 8 чи 12 раундах, коли довелося дещо понервувати, але загалом у мене особисто не було ніяких сумнівів щодо перемоги нашого боксера. 

АЛЕ

те, що ми побачили, було суто боксом та комерцією! Віталій знайшов можливість для реклами цукерок, електробритви, бензинового бренду і, звичайно, куди ж без "Хортиці"!!! 

Можу зрозуміти все, але де ж політик Кличко, який називає себе "опозицією"??? Чи на час бою та підготовки до нього Віталій взяв своєрідну відпустку від непосильної "боротьби", яку він звичайно веде проти злочинної владної банди? Де той опозиціонер, що б"є себе кулаком у груди, об"являючи себе новим чесним обличчям української політики? 

Просте запитання: до кого Ви опозиціонуєте, пане Віталію? 

На рингу все зрозуміло: сьогодні Вашим суперником був зухвалий Чізора, якого Ви, безсумнівно, перемогли. Але суть в тому, що політик, тим більше опозиційний політик в державі, яку вже перетворено на кримінальне гето, де бал правлять злочинці-вертухаї, не має інших пріоритетів, окрім протистояння банді і визволенню власного народу від звичйної теранії і навіть фізичного знищення! Чи буває більш гарна нагода на увесь світ заявити про те, що відбувається у власній країні??? Чи існує краща зброя проти злочинців при владі, аніж від щирого серця просити приєднатися десятки і сотні мільйонів у всьому цивілізованому світі до боротьби українського народу за власне виживання і збереження державності??? 

Пане Віталію, ворог сьогодні у тих, хто не просто називає себе опозицією, але й такою і є насправді, один - це Янукович з його поплічниками. Чомусь незрозуміло, як для політика, яким Ви себе називаєте, не є очевидним те, що боротися неможна з перервами на бокс чи комерцію! Юлія Тимошенко, Юрій Луценко та інши справжні опозиціонери не мають відпусток на відпочинок у своїх СІЗО та колоніях! 

Тож робіть те, що Ви насправді вмієте: бийтеся на рингу, заробляйте гроші та славте Україну у спорті, але, будь ласка, не дуріть людей, які вболівають за Вас як за спортсмена, користаючись нагодою зайняти вигідну сьогодні опозиційну нішу. Будьте чесним до кінця!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.