Після бою Віталія Кличко.

19 лютого 2012, 13:12
Власник сторінки
0
673

Окрім привітань Віталію, мені б хотілося дати ось таку пораду.

Якщо В. Кличко і його команда наважиться на ще один бій з Чесорою, то щоб була висунута обов"язкова вимога команді Чисори про публічні вибачення і сплата штрафу в один мільон англійських фунт стерлінгів, як моральна компенсація обом братам.
Річ у тім, що  це вже  справа не тільки ваша особиста, а й стосується усього спорту зокрема і боксу навіть професійного. А це вже політика! Політика світового масштабу!
Цей факт, який стався під час зважування(ляпас) і перед початком самого поєдинку(плювок), ніяким чином не можна порівнювати з відкушеним вухом Холіфілда. Тут все набагато складніше, щоб списати все лише на закулісну боротьбу у професійному боксі і "підігріву" глядацької аудиторії...
Їдеться до того, що на зважування можна буде приходити зі зброєю, щоб деморалізувати суперника, наприклад...
Очевидним є факт порушення соціальних устоїв суспільства.
Враховуючи масштаби розголосу про цей поєдинок, виникає необхідність усвідомлення наскільки є адекватною реакція в суспільстві стосовно свого ж нажитого як досвіду розмежування злочину від інших дій людиною.
І поведінка обох братів у цьому дійстві вказує на те, що Клички, ризикуючи власною гідністю, відстоювали межі загальної поведінки в суспільстві!!!
До речі, чоловіки, яким хоч раз доводилось ставати на прю(бійка) знають, що таке психологічна рівновага...
Переконаний, що не вік у цьому поєдинку відбирав сили у Віталія Кличко, а саме лють. Особисто я помітив, як важко було боротись із власною люттю, яка заважала виконувати напрацьовану схему бою...
І ще раз хочу привітати і подякувати за премогу у цьому бою обом братам!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: бокс,суспільство,Віталій Кличко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.