гайтана і однокласники...

22 лютого 2012, 20:15
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
12

державна чи аборигенна...або "спочатку свого навчайтесь, а вже потім і чужого не цурайтесь."..

...мої однокласники на сайті...коли спілкуються там тільки російською...а мене обзивають націоналістом і фашистом за те ,що я пишу і відповідаю виключно українською...
ви всі провладні щури настільки ПРИНИЗИЛИ цей нарід на його рідній землі цією липовим імперським " всєлюбієм", що скоро задушите в обіймах і культуру українську і мову українську ,то називаючи її не конкурентноздатною, то тим, що вона не рівня російській" вєлічавій" культурі...ви ж самі провокуєте таку поведінку крайньо правих партій ,течій та людей ...У нас що викохують українське в УКРАЇНІ ?чи його це українське оберігають?та ..ні!!!! ця брехлива пропаганда говорить про якусь "рівність", коли на фінансово-баблоїдному рівні виріішують- жити мові чи не жити?, жити культурі чи не жити ,?..
етнічних українців скоро перетворять на аборигенів і будуть показувать іноземцям в музеях...ЦЕ НЕ ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА..!!!!
 .а державна політика полягає у підтримці корінного національного продукту ,але не за допомогою антиукраїнських сил типу "арфушів" та "бенкендорфів" -баблоїдних покидьків ,а за рахунок коректування репертуару у бік заохочення пропагувати українське, а не комусь "сподобатися" на світовій арені.. Чому ми весь час хочемо комусь сподобатися, окрім як собІ самому перш за все :.як українцю чи українці?...чому якщо ти виросла тут і мама твоя українка ..ти пропагуєш іноземне..мабуть від великої любові до всього українського?
 чому сербка МАРІЯ ШЕРІФОВИЧ може перемагати із сербською піснею "МОЛИТВА" У 2007 РОЦІ НА ЄВРОБАЧЕННІ 2007, А МИ НЕ МОЖЕМО.?..БО ЗАМІСТЬ НАЦІОНАЛЬНОГО ДУХУ ВИХОВУЄМ ПОДВІЙНІ СТАНДАРТИ, ПОДВІЙНУ МОРАЛЬ, ПОДВІЙНУ МОВУ-"СУРЖИК" ...ДВУ- ЄЗИЧІЄ...РОЗДВОЄННЯ ОСОБИСТОСТІ...ДЛЯ ПРИКРИТТЯ ЯКИМОСЬ ЕФИМЕРНИМИ СВІТОВИМИ "СТАНДАРТАМИ"...
 ЛЮДИ...!ЙДЕМО ДО БОГА СВОЄЮ ДОРОГОЮ ,СВОЄЮ МОВОЮ ,..СВОЄЮ ПІСНЕЮ, СВОЄЮ КУЛЬТУРОЮ..ТОДІ НАС ПОВАЖАТИМУТЬ, А НЕ ПОСТІЙНО ПІДЛАШТОВУЙМОСЯ ПІД ЯКУСЬ ЛИПОВУ КОНЬЮНКТУРУ...!!!!!!!!!!!!
.Я НЕ ПРОТИ ВСІХ ...Я ЗА СВОЄ, В ПЕРШУ ЧЕРГУ... 
               насмілюсь перефразувати ТАРАСА ШЕВЧЕНКА...:"спочатку свого навчайтесь ,а вже потім і чужого не цурайтесь...."
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: націоналізм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.