Комітет позитивно оцінює призначення Андрія Стасевського на посаду Голови Націон

23 лютого 2012, 08:01
Власник сторінки
Голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення регулювання ринків фінансових послуг
0
904

Позиція Комітету

Комітет Верховної Ради України з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики позитивно оцінює призначення Андрія Стасевського на посаду голови Національної комісії державного регулювання у сфері ринків фінансових послуг

Як відомо, 17 лютого 2012 року, Президент України Віктор Янукович своїм Указом призначив Стасевського Андрія Леонідовича Головою Національної комісії державного регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

Андрій Стасевський має великий досвід управлінської діяльності на серьозних державних посадах і в поєднанні з такими фахівцями, як Андрій Литвин та Віктор Берлін, Національна комісія зможе більш ефективно та системно вирішувати актуальні питання спільно з представниками ринку фінансових послуг.

В Комітеті сподіваються на продовження ефективної та тісної співпраці з Національною комісією державного регулювання у сфері ринків фінансових послуг в питаннях покращення законодавства.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Пінчук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.