Дим цигарок з ментолом. А вам не набридло?

15 березня 2012, 13:10
Власник сторінки
Голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення регулювання ринків фінансових послуг
0
625

Щодо заборони реклами тютюну

Що занадто – то нездраво.

Ми боремось за здоров’ нації і водночас робимо усе можливе, щоб вона такою не стала.

Так, сьогодні я про рекламу сигарет.

Ні, я нічого не маю проти тютюнових виробів. Ці продукти були, є і нікуди не подінуться з ринку. Але, шановні, погодьтесь, якщо ми  прагнемо жити у здоровому суспільстві,  пора вмикати здорову логіку.

Чи МАТИМЕ СЕНС розповідати дітям у школах про здоровий спосіб життя, чи МАТИМЕ СЕНС усіма правдами і неправдами залучати їх до занять спортом, чи МАТИМЕ СЕНС забороняти їм вживати алкоголь, якщо КОЖНОГО дня, на КОЖНОМУ кроці ми свідомо наражаємо їх на контакт з промовистою рекламою тютюну?!

Розгорніть будь-який популярний глянець. Погляньте на найближчий сіті-лайт. Відретушовані, усміхнені та сяючі від щастя обличчя пропонують нам вдихнути дим свободи/присмак стилю/ноти розкошу і так далі. І наша молодь, які вже й так вдосталь дісталось від Чорнобиля,  вдихає…на повні груди. І перш ніж виступити на захист курців та їхніх інтересів, шановні читачі, просто поцікавтесь у Вашого сина-студента, скількох друзів з потоку без цієї шкідливої звички він зможе пригадати.

Можливо тоді, Ви приєднаєтесь до кола однодумців, які виступають ПРОТИ реклами тютюнових виробів.

Президент України Віктор Янукович проти реклами тютюнових виробів і підписав на днях відповідний Закон!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.