Діти у нічних клубах. Хто ЗА, хто ПРОТИ?

16 березня 2012, 08:50
Власник сторінки
Голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення регулювання ринків фінансових послуг
0
574

Щодо заборони перебування дітей у нічних клубах

Сервіс нічних розваг розширює свій спектр у геометричній прогресії. Молодь не завжди знає, де знаходиться центральна міська бібліотека, а от де найближчий нічний  клуб – точно підкаже. Але я зовсім не про те, що клуби варто закрити від гріха подалі, я про дозвілля українських дітей та його безпечність.

 

Давно минули часи відкритих літніх майданчиків з солодким сиропом в автоматі та гучною музикою до півночі.

 

Відпускаючи дитину потанцювати до клубу, Ви навряд чи усвідомлюєте усі ймовірні ризики такого «відпочинку». Не забувайте про те, що у розважальному закладі неповнолітніх, як мінімум,  радо пригостять алкоголем (бо ж ніхто не дізнається, що Вашому сину чи доньці  зовсім не 21, а 16. Сучасні підлітки виглядають зовсім не по-дитячому, тим паче, зовні усіма правдами й неправдами намагаються додати собі віку).

 

6-го липня  2011 року ми зареєстрували законопроект, згідно до якого дітям  до 16-ти  років заборонено перебувати у нічних клубах після 22:00 , у разі недотримання вимоги  власники та керівники розважальних закладів мають нести адміністративну відповідальність.

 

Ніхто, окрім нас, не здатен уберегти наших дітей від небезпек та шкідливих спокус. Коли вони стануть дорослими , ніхто не стане на заваді їх власного вибору.  А поки що МИ можемо і повинні піклуватися про їхнє здоров’я та життя.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.