А.Пінчук: В «Молодих регіонах» не нав’язуть молодим людям в яку церкву ходити

17 березня 2012, 13:27
Власник сторінки
Голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення регулювання ринків фінансових послуг
0
674

Коментар

«Молоді регіони» є молодіжною організацією, і молоді люди – наші активісти займаються питаннями освіти, молоді, працевлаштування, але ж ніяк не питаннями релігії, більше того – ми не відстежуємо релігійні вподабання членів нашої організації”, - заявив народний депутат України, голова «Молодих регіонів» Андрій Пінчук.

Як відомо, в останньому номері газети «Експрес» № 27 від 15.03.2012-22.03-2012 вийшла стаття «Посольство Боже» і «дах» Януковича» про пасторів церкви «Посольство Боже», які начебто обібрали людей і фігурують у кримінальній справі та ще й стали керівниками у Партії регіонів.

«Повинен заявити, що це неправда. Справа була дійсно відкрита, але по факту, а не проти конкретних осіб і більше того – вона була закрита за відсутності складу злочину. Щодо того, що зазначені особи є керівниками Партії регіонів – це також неправда, вони працюють в молодіжній організації. Мабуть, журналісти «Експресу» не дуже сильно розуміють різницю між політичною партією та молодіжною організацією», - зазначив Андрій Пінчук.

Такої ситуації можно було б уникнути, якщо б жураналісти мали б бажання зробити якісний матеріал, з висвітленням точки зору представників «Молодих регіонів», «героїв» матеріалу, представників правоохоронних органів тощо.

«Позиція «Молодих регіонів» абсолютно зрозуміла та проста, нас не цікавить релігійні вподобання наших членів організації, але з порушниками закону, вину яких доказано у відповідності з чинним законодавством, ми будемо дуже швидко прощатись», - підсумував народний депутат України Андрій Пінчук.

     

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.