А.Пінчук: Максим Присяжнюк повинен понести відповідальність за свої дії

19 березня 2012, 12:53
Власник сторінки
Голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення регулювання ринків фінансових послуг
0
1165

Коментар "Молодих регіонів".

«Максим Присюжнюк, який обвинувачується в жорстокому зґвалтуванні Оксани Макар, не є членом «Молодих регіонів» з лютого 2010 року ”, - заявив народний депутат України, голова «Молодих регіонів» Андрій Пінчук.

 

Рішення про його виключення було прийнято правлінням Миколаївської обласної організації «Молоді регіони» ще більше року тому, 24 лютого 2010 року через грубі порушення статуту всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони». Перед цим, 22 грудня 2009 року Максиму Присюжнюку була оголошена догана.

 

«Повинен заявити, що в нашій організації не місце молодим людям з девіантною поведінкою,  які дозволяють собі з’являтися на офіційних заходах та в офісі «Молодих регіонів» в стані алкогольного сп’яніння, нецензурно висловлюватись на адресу своїх колег та людей похилого віку тощо», - зазначив Андрій Пінчук.

 

Очевидно, що поведінка одного колишнього члена організації не може переноситись на масштаби діяльності всієї організації.

 

«Не зважаючи на те, чи був би Максим Присяжнюк членом «Молодих регіонів»,  чи ні - він повинен в будь-якому випадку понести відповідальність за свої дії по всій строгості закону», - підсумував народний депутат України Андрій Пінчук.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.