"зрадник" чи заручник???

19 березня 2012, 20:58
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
9

президент в лапках...

.перед початком статті прошу всіх в своїх коментах обходити родинні, майнові чи фінансові статки піддослідного.
на мою думку заручником цієї "демократичної" ситуації міг стати будь-який політик ,який би прийшов в той момент до влади...
на його місці я би не хотів бути,тому що ставши президентом за волевиявленням народу у незаконному третьому турі, тебе  до того ще й примусили  виконувати умови так званого консенсуса щодо  реалізації неконституційного проекту парламентсько-президентської республіки,який ніхто не знав як реалізовувати,зате вже був "казьол атпущєнія",якого можна буде в усьому звинуватити у разі провалу цього проекту та назвати "зрадником"..
.тобто проект є,а повноважень обрізали стільки ,що тут не те що реформи навіть просто керувати країною треба було бути політичним самовбивцею,зате "є підтримка народу"?
а що робити з цією підримкою коли повноваження "обрізані"...будь у президента ще й "кучмівські" повноваження ,то можна було ще про щось говорити !.натомість підписавши консенсус президент сам став у  таке положення, що він не може відмінити  домовлені пункти цього консенсуса,бо завдяки йому -цьому консенсусу він і прийшов до влади?
...а народ ментально та психологічно вирішив.що  тепер все буде по-іншому -наївний як дитина?!
чого він ,тобто народ сварить президента ЮЩЕНКА я  і досі не можу зрозуміти...?
                   на його  ,тобто ЮЩЕНКА ,місці я б одразу відмовився від цієї посади на користь Януковича,не дивлячись на підтримку народу...просто треба було чесно і розлого все це пояснити виборцям,хоча я думаю його б відразу ще від тоді почали б називати "зрадником",що не відповідає дійсності..
.тоді потрібна була більшість у парламенті щоб перейти до попередньої конституції 1996 року..".більшість" то була...але ж як бути з консенсусом,коли ти дав обіцянку за круглим столом не повертатися назад.??
..а повернутися треба було!!!...тільки зробити це мав хто небудь інший  ,ХТО не був заручником круглого столу і пов"язаним  відповідними обіцянками  щодо цього.

             тому станьте хоча б віртуально на місце тогочасного президента  і зрозумійте це...врешті решт... ще до того як ярлики вішати
...,а "зрадником" його почали б називати рано чи пізно,бо ситуація ще відтоді одразу вийшла з-під його особистого контролю(декотрі  цим скористались на повну,про це тут не пишу)і він це чудово знав і розумів...звідси і пасєка, і  "рух за течією"....я його не виправдовую ,.. він міг подати у відставку одразу  після виборів і це було б чесно  до кінця з його боку. ..але надія  на краще в нього була і ця надія на краще мабуть його і досі тримає в тонусі...так і треба.... 

   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.