Мораль для невігласів чи Мораль невігласів?

10 квітня 2012, 07:59
Власник сторінки
0
552

Шановні, невже з позиції релігійного мракобісся можна пояснити природні грозові явища, щоб уникнути можливих наслідків в сучасному техногенному світі? Невже з позиції релігійного мракобісся можна ...

...облаштувати соціальний устрій для людей, які працюють над будівництвом Коллайдера, програмують його дії,обслуговують його?
І головне, невже наслідками тієї праці повною мірою зможе скористатись суспільство зорганізоване у такий спосіб?
Поява в Украні такого собі формування на релігійному грунті як "Перше грудня", яке бере на себе функцію визначати що добре, а що є погано мало б виглядати дивним... Але цього, чомусь , не трапляється. Навпаки, воно отримує широкий розголос у вигляді обговорень...
Мораль для невігласів чи Мораль невігласів?
Шановні, невже з позиції релігійного мракобісся можна пояснити природні грозові явища, щоб уникнути можливих наслідків в сучасному техногенному світі?
Невже з позиції релігійного мракобісся можна облаштувати соціальний устрій для людей, які працюють над будівництвом Колайдера, програмують його дії, обслуговують його? І головне, невже наслідками цієї праці повною мірою зможе скористатись суспільство зорганізоване у такий спосіб?


Хоча з точки зору тієї ж науки нічого дивного в тому немає. Пояснюється все дуже просто,- це бажання окремих осіб, які очолюють певні соціальні піраміди, занурити Україну у вир ілюзій вирішення соціальних проблем.
Вже не кажучи про редакційну політику нині діючих телевізійних каналів, починається закладка цих ілюзій у майбутнє суспільне телебачення. Доволі "далекоглядний" крок...
І тут нічого дивного немає, адже фахівці з формування цих ілюзій певні, що соціальний грунт саме на часі , щоб висівати в нього ці ілюзії. Плодити це політичне шаманство в особах, таких як: Тягнибок,Королевська,Кличко,Корчинський і так далі за списком.
І в чомусь таки ті ляльководи праві. Адже на сьогодні більшість молодих людей (зауважте!) з вищою освітою не здатні відрізнити поняття "ідея" від поняття "лозунг".
Звичайно, що цим ляльководам відомо, що зазвичай молодь в силу природньої складової до пізнання ставить все під сумнів.
І саме тому, щоб цей процес був контрольованим виникає необхідність в "просунутих" прогамах і журналістах на кшталт Шустера,Кісєльова, Безулик,Куликова, Сюмар, Гонгадзе,Висоцький і так далі., які не переймаються змістом, логічним поясненням... Для них важливий загальний фон.
І ось будь-яка молода людина, яка намагатиметься щось з"ясувати для себе, щоб визначити свій шлях розвитку обов"язково повинна потрапити у цей облудний фон, де напріч відсутня логіка...
Все б нічого, тільки виникає питання витраченого часу. Марно витраченого часу і кількості скаліченої молоді...
А щоб переконатись в правоті вище сказаного, поставте питання: що таке політична ідея взагалі і українська політична ідея зокрема? Поставте ці питання названим вище журналістам і політикам, адже саме вони(?) визначають і розносять ті чи інші політичні "ідеї". Наприклад, ідея європейської інтеграції(?), ідея гендерної рівності(?)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Свобода слова,Шустер Live,Большая политика,Голос Америки,Рес Публіка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.