Ігор Зубко: «Радий, що дитячий спорт Козятинщини активно розвивається»

10 квітня 2012, 21:32
Власник сторінки
Голова Козятинської організації "Наш Дім Вінниччина" zubko.igor@gmail.com тел. +38 (098) 383-000-7 http://nashdim.vn.ua/
0
525

Громадська організація «Наш дім - Вінниччина» та її лідер – Ігор Зубко, що вже давно опікується розвитком спорту Козятинського краю...

10-04-2012 21:41:58

Громадська організація «Наш дім - Вінниччина» та її лідер – Ігор Зубко, що вже давно опікується розвитком спорту Козятинського краю, нещодавно став спонсором товариського турніру між волейбольними командами Козятинської дитячої спортивної школи та ДЮСШ міста Нетішин, що на Хмельниччині.

- Із юними волейболістами міста Нетішин ми познайомились три роки тому на чемпіонаті України, - розповіла директор ДЮСШ міста Козятин та тренер волейбольної команди Лариса Мамедова. – Можна сказати, що нас здружили спортивні баталії. Діти стали переписуватись, дружити у соціальних мережах, зідзвонюватись. Розповідали один одному про власні та командні перемоги, переповідали новини. Але у нас у всіх було спільне бажання знову зустрітись. Тому минулого року ми змогли організувати перший товариський турнір між нашими командами у Козятині. На турнір нетішинці приїхали усім волейбольним відділенням (три вікових категорії) разом із батьками – турнір виявився масовим, а головне: цікавим і видовищним. Тому ми запланували наступного року зустрітись знову. Адже такі товариські позачемпіонатні турніри, безперечно, зближають наших юних спортсменів, допомагають підвищувати власну майстерність, здобувати волейбольну практику. Реалізуватись нашим цьогорічним планам допоміг Ігор Зубко – наш давній товариш.

Треба сказати, Ігор Миколайович вже давно опікується спортом Козятинщини. Так, місяць тому саме його благодійна допомога зробила можливим проведення у Козятині змагань високого рівня – волейбольного чемпіонату Вінниччини. Ще раніше завдяки допомозі Ігоря Зубка легкоатлети Козятинського району відвідали міжнародні змагання у Львові, звідки привезли дві золотих та срібну медаль. І от тепер фінансова та моральна підтримка Ігоря Зубка зіграли головну роль у організації волейбольного свята у Козятині.

- Я надзвичайно радий, що наші діти активно займаються спортом, будь-яку вільну хвилину віддають тренуванням, - підкреслив лідер громадського об’єднання. – І товариський турнір із волейбольними командами Нетішина – зайвий тому доказ. Адже змагання відбулись під час канікул – часу, коли діти мають безліч вільного часу, а значить можуть займатись улюбленими справами. І азартна гра із задоволенням засвідчила те, що у козятинського волейболу є перспектива, є майбутнє.

- Сьогоднішній турнір – неофіційний, - зазначив Ігор Зубко під час відкриття змагань, - а, отже, повинен пройти без напруги, хоча і зі спортивним запалом. Бажаю усім учасникам перемоги, а вболівальникам – захоплюючої гри.

У турнірі брали участь п’ять команд двох вікових груп: дві – із ДЮСШ Нетішина (хлопці 1998-1999 років народження і дівчата молодшої групи) та три козятинських (у середній віковій групі – хлопці, у молодшій – дівчата і хлопці). Загалом у волейбольних змаганнях зустрілось близько 60 наших юних волейболістів. Ігри відбувались протягом двох днів.

В результаті азартних, яскравих та напружених зустрічей визначились переможці: у молодшій віковій групі впевнено перемогли дівчата з Нетішина, а от у середній – не було рівних гарній грі козятинських хлопців. Усі учасники отримали пам’ятні кубки та солодкі призи – торти, що тільки укріпили гравців у гарному настрої.

Крім того, суддями турніру були виділені кращі гравці кожної команди. Серед козятинчан призи-сувеніри від спонсора за високий рівень досягнень у волейболі отримали Катерина Нейман і Назар Нікітюк із молодшої вікової групи та Владислав Поліщук із середньої вікової групи.

- Усі діти задоволені грою та щасливі від того, що мали змогу пограти із друзями, - на завершення зауважила тренер козятинської команди Лариса Мамедова. – Змогли таким чином не тільки продемонструвати власні вміння, але й перейняти досвід тактики гри у волейбольних товаришів. Прекрасно, що на гру завітали батьки юних волейболістів, які побачили, чому навчились їхні діти протягом декількох років занять у спортивній школі. Тільки прекрасні і позитивні емоції переповнюють нас усіх. Навіть після закінчення програми змагань діти не хотіли йти з майданчика, продовжували грати і від цього отримували справжнє задоволення.

Гарним закінченням товариської зустрічі стало запрошення на турнір-відповідь на майданчику волейбольних побратимів козятинців – у місто Нетішин. Отже, будемо чекати нових перемог наших волейболістів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.