Про “громадську акцію” без партійних прапорів

16 квітня 2012, 07:19
Власник сторінки
Полковник запасу
0
804

За що борешся - того і досягнеш



Отримав чергове запрошення прийти 21 квітня на громадську акцію для захисту Андріївського узвозу, на черговий протест. Звичайно, із забороною будь-якої партійної символіки і будь-яких прапорів.

На жаль, я не маю партійного прапора, я сьогодні безпартійний. На жаль тому, що не бачу сьогодні такої партії, під чиї прапори готовий стати. Водночас усвідомлюю, що іншого способу змінити Україну на краще, ніж політична боротьба, не існує. Для мене кожен, хто заперечує політичну боротьбу, або боягуз, або провокатор, або нерозумна людина.

Неодноразово писав про це, останні рази тут:

http://www.pravda.com.ua/columns/2012/04/6/6961876/

http://www.pravda.com.ua/columns/2012/04/10/6962394/

http://blogs.korrespondent.net/users/blog/sostecenko/a62825

Жодного заперечення стосовно сутності викладеного не одержав. Вочевидь, найбільш запеклі громадські активісти читають лише себе, коханих, а на чужі думки не зважають.

Не буду повторювати прості доводи. Хто хоче, прочитає те, що вже було оприлюднене.

Щоб я був можновладцем, то влаштував би собі веселе шоу: раз на два тижні руйнував би якусь споруду в Києві або вирубував кілька дерев. І весело дивився би, як протестувальники пишуть гнівні заяви, збирають активних людей на акції - обов'язково без партійних прапорів, ламають загорожі, підпалюють екскаватори. Бог з ними, з тими екскаваторами, відремонтувати можна. Хай бігають по Києву з одного кінця на інший і захищають споруди. Хай витрачають час на боротьбу з пішаками. Тому, що активних, ініціативних людей завжди небагато. Хай вони ліпше воюють проти забудовників або міліцейських підполковників, ніж готують населення Києва до виборів і до захисту результатів виборів. Це безпечно. Владі це нічим не загрожує. В той час я спокійно готував би собі перемогу на виборах - 2012.

А можливо, так воно ї є? На владу працюють найкращі аналітики, найвідоміші політтехнологи. Впевнений, що вони щонайменше не дурніші за мене. Дуже схоже, що зараз в Києві все відбувається саме за таким сценарієм. Не чути про єднання в районах Києва патріотичних сил навколо сильного кандидата на виборах до Верховної Ради. Чути лише про завзяту боротьбу за окремі клаптики землі.

Дорогесенькі мої, взявши владу, можна всю країну засадити деревами і забудувати архітектурними шедеврами. То можливо, ліпше зосередитися на цьому?

21 квітня на акцію я прийду. По перше, вже був пообіцяв прийти деяким своїм товаришам, по друге, хочу особисто сказати їм в очі те, що написав. Оскільки читати чужі думки вони не хочуть.

Але попереджаю - у подальшому на акції без прапорів мене не запрошуйте. Я, безпартійний, на них не прийду. Тому, що моя мета  змінити країну на краще - це політична мета.

Якщо витрачати весь час на кожне окреме дерево, то для країни часу не залишиться.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: протест,політика,Андріївський узвіз,акція,ВИБОРИ 2012,громадська організація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.